Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Aknebehandling med laser – se synlige resultater

Akne er en hudsygdom, der hvert år rammer mange mennesker, og som i mange tilfælde efterlader dybe ar. Disse ar er ofte meget synlige, og særligt i ansigtet kan de være yderst generende.

Mange lever med disse ar, fordi de ikke er klar over, at det er muligt at få hjælp til at komme dem til livs. Særligt nyere metoder gør det muligt at behandle ar fra akne, og af denne grund er kendskabet til disse metoder ikke stort.

Er du en af de mange, som har ar efter akne? Og drømmer du om en dag ikke længere at have en hud påvirket af disse ar? Så hjælper vi hos Regenclinik dig gerne af med disse gennem aknebehandling med laser.

Sådan foregår aknebehandling med laser

Umiddelbart kan det lyde utroligt, at laser kan være en hjælp til behandling af ar fra akne. Men ikke desto mindre er det ganske sandt og veldokumenteret.

Faktisk findes der hele to måder, hvorpå laser kan bruges til aknebehandling.

Neogen plasma laserbehandling er én af disse, og grundlæggende består denne behandling i at tilføre underhuden termisk energi fra laseren. Dette er en yderst moderne behandlingsform, og ved at reparere huden nedefra får man effektfulde resultater. Denne form for laserbehandling vil efter cirka en måned have vist synlige resultater i form af en markant forbedret hud.

CO2 laserbehandling er en anden måde, hvorpå du kan lade laser hjælpe dig af med ar. Ved brug af denne metode vil det øverste lag af huden brændes af, tørre ind og skalle af. På denne måde vil hudens eget helingssystem blive aktiveret, og efter blot tre dage vil du kunne se resultater. Reaktionstiden er altså ultra kort!

Få din behandling hos Regenclinic

Uanset hvilken metode, der vurderes at være mest egnet til din hud, vil du kunne vide dig sikker på, at aknebehandling med laser vil give dig en friskere, sundere og markant flottere hud, du vil kunne nyde resten af dit liv.

Tøv derfor ikke med at kontakte Regenclinic for at få svar på spørgsmål og aftalt en tid til behandling.

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]