Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Ansigtsløft
Få en effektiv Ansigtsløftning uden kniv!

Med tiden mister huden sin elasticitet og bliver slap – man får derfor rynker, poser og løs hud. Dét er helt naturligt og forekommer hos os alle. Hvor udbredt det er hos hver enkelt af os er dog forskelligt og kommer an på en række forskellige ting, så som arvelighed, solbadning, rygning, motion og kostvaner. For nogle kan det betyde at de ser ældre og mere trætte ud, end de rent faktisk føler sig. Med et ansigtsløft uden kirurgi, vil du opleve at få en glattere hud og et mere friskt og ungdommeligt udseende – uden at skulle gå igennem den voldsomme og utrolig omfattende operation, der kendes ved et almindeligt ansigtsløft. 

Ansigtsløft i København uden kirurgi med nyeste teknologi

Hos Regenclinic tilbyder vi ansigtsløft uden kirurgi med de nyeste og mest effektive behandlinger, som i en kombination med de mere kendte behandlinger, som botox, restylane og laser giver flotte og naturlige resultater. Flere af specialbehandlingerne, som eksempelvis Neogen Plasma og Exilis Elite, er det ikke muligt at få andre steder i landet – vi er den eneste klinik i Danmark, der tilbyder disse. Fælles for alle behandlingerne er, at de udover at være effektive også er yderst skånsomme. Du slipper derfor for at blive mærket og medtaget efter behandlingen, som man ellers bliver ved et almindeligt ansigtsløft. Efter behandlingen er du hurtigt videre, og du er ikke hæmmet af smerter. Din hud bliver ikke medtaget, og dette er med til at gøre behandlingen yderst populær. Hos Regenclinic i København får du et ansigtsløft, som giver en synligt mere glat og frisk hud, så du får en ny glød og udstråling. Du vil kunne se en synlig forskel i præcis så stor en grad, som du ønsker det. 

Ansigtsløft uden kirurgi i forskellige størrelser

Alle mennesker er unikke og derfor vil behovet og ønskerne hos hvert enkelt person være forskelligt. Derfor tilpasser vores speciallæger hvert enkelt forløb individuelt, ud fra dit ansigt og dine ønsker. Det er meget forskelligt hvad hvert enkelt person har af ønsker og tanker – nogle vil gerne have “lavet” meget, mens andre er mere fokuseret på én eller få ting, det kan f.eks. være panderynker eller løs hud på halsen. Jo mere den enkelte vil have “lavet”, jo flere behandlingstyper vil der typisk blive indraget. Vi anbefaler at du kontakter klinikken, for at høre nærmere om lige præcis dine muligheder. Det kan du gøre på 60 12 61 37, info@regenclinic.dk eller også kan du udfylde kontaktformularen til højre her på siden. Hvis du mere er interesseret i en enkelt “problemstilling”, eller bare vil lære mere, kan du nedenfor læse mere om de enkelte “problemområder” og hvilket behandlinger vi typisk anbefaler der benyttes.

“Problemområder” og behandlinger

 • Solskadet hud, pigmenteringer og uregelmæssigheder i huden:
  Til denne type behandlinger benyttes IPL og laserbehandling. Resultatet er en mere homogen hudtone, med mere glød, samt en lettere grad af opstramning i huden.
 • Rynker rundt om øjne/pande/mund:
  Disse kan indirekte modvirkes med botox, som en quick fix løsning. Den mere langsigtede metode er opbygning af kollagener, som vil give mere

Total Eye rejuvenatorMed dette tilbud får du

 • Øvre Øjelågsplastik
 • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
 • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe rande under øjnene
Normalpris 19.800,- Nu 16.830,-Du får 15% rabat

Botox og fillersMed dette tilbud får du

 • 2 Valgfri Botox områder
 • 2x1ml Valgfri Neauvia Organic Filler
Normalpris 9.000,- Nu 7.200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed dette tilbud får du

 • Lasersmartsculpt
 • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22.900,- Nu 19.465,-Du får 15% rabat

Praktisk info

Regenclinic København
Lyngbyvej 11, 1. sal, 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk
Besvares indenfor 24 timer

Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Her er klinikkenVi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]