Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Armløft
Få opstrammet slap hud med en armløft behandling

Overflødig slap hud med overskydende fedt i overarmene, er med til at give de uønskede hængearme partier, også mere kendt som “mormor arme”. Årsagen til den uheldige udvikling af dette fænomen kan være flere – det kan være efter større vægttab, eller blot et resultat af den naturlige aldringsproces, der gør at huden mister sin spændstighed. Har man samtidig overflødig underhuds fedt, som ikke vil væk trods diæter og træning, forværrer det naturligvis udfaldet. Gode sunde vaner med træning vil altid være det bedste udgangspunkt til at forebygge mormor armene, men det er desværre ikke nogen garanti for at mormor armene ikke viser sig på et eller andet tidspunkt.

Fænomenet kan i mange tilfælle forbedres ved en enkel og skånsom laser behandlingsmetode, der involverer anvendelsen af en ultratynd fiber. Denne placeres lige under overfladen af huden og opvarmer alle de vigtige ”collagenfibre” og får dem til at kontrahere sig, hvilket resulterer i en hudopstrammende effekt. Efter behandlingen fortsætter resultatet med at blive bedre og bedre i 3 måneder.

Armløft med laser hudopstramning

Laser hudopstramning kan i nogle tilfælde kombineres med fedtsugning, hvis større mængder fedt skal væk. Hvorvidt man er en velegnet kandidat til denne procedure afhænger af kvaliteten og omfanget af den overskydende løse hud og ikke mindst hvor tæt man ligger på sin idealvægt. Generelt gælder de samme forudsætninger, som ved de andre fedtsugnings-metoder, dvs. er man svært overvægtig vil man højst sandsynligt ikke være velegnet til denne procedure. Vi vil nøje vejlede dig i om en laserbehandling fedtsugning, eller en kombination af de to behandlinger vil være bedst for din krop.

Efterbehandling

Man får en komprimerende bandage, som er vigtigt at gå med de første 3-4 uger, både af hensyn til forhindring af blodansamling, men også af hensyn til slutresultatet. Har man ikke noget specielt tung arbejde, kan man oftest gå på arbejde dagen efter. Med lange ærmer ses det ikke. Laserbehandlingen kan også benyttes andre steder på kroppen, se evt. halsløft.

Pris

Prisen for behandlingen er 22.000 kr.

Total Eye rejuvenatorMed denne pakke får du

  • Øvre Øjelågsplastik
  • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
  • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe øjenrande
Normalpris 19800,- Nu 16830,-Du får 15% rabat

Botox and fillersMed denne pakke får du

  • 2 Valgfrie Botox områder
  • 2x1ml Valgfrie Neauvia Organic Filler
Normalpris 9000,- Nu 7200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed denne pakke får du

  • Lasersmartsculpt
  • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22900,- Nu 19465,-Du får 15% rabat

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]