Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Botox
Behandlinger og priser på Botox i København

Er du træt af rynker, furer og fordybninger i ansigtet? Så er der hjælp at hente her. Med en Botox-behandling hos Regenclinic i København får du effektivt og hurtig hjælp til at fjerne eller reducere dine rynker betragteligt.

Når du får en Botox-behandling hos Regenclinic i København

Når du vælger en Botox-behandling hos Regenclinic i København, vælger du en hurtig, sikker og stort set smertefri vej til færre rynker i ansigtet.
Inden du kan blive behandlet, skal du dog lige ind til en konsultation hos os, så vi kan se dit ansigts proportioner og din mimik samt høre om dine ønsker og give dig en ordentlig vejledning ift. behandlingen. Herudover kræver loven, at du skal have en betænkningstid på 48 timer, men når disse ting så er opfyldt, går det til gengæld også hurtigt med at glatte rynkerne ud.

Ved du allerede nu, at du vil behandles med Botox, kan du bestille tid til en konsultation på klinikken i København her

Rynker som typisk behandles med Botox

Typiske områder, som man med succes kan behandle med Botox, er rynker i panden, furer mellem øjenbrynene, smilerynker ved øjnene og rynker ved læberne og næsefløjen. Disse rynker kaldes dynamiske rynker og skyldes sammentrækninger af musklerne.

Hvordan virker Botox?

Botox fjerner ikke dine rynker men fungerer ved at hæmme nerveimpulsen til de mimiske muskler, så de slapper af. Når de små, mimiske muskler således bliver tvunget til at slappe af, udglattes og formindskes rynkerne. Botox kan ikke afhjælpe de helt dybe, statiske rynker, som skyldes sollys og alder, så i tilfælde af meget dybe furer vil du typisk få det bedste resultat gennem en kombinationsbehandling med Fillers eller evt. en laserbehandling som eksempelvis Neogen Plasma.

Du får ingen læbeforstørrelse via Botox i læberne!

Hvis du ønsker at få fyldigere læber, er det ikke en Botoxbehandling, der skal til. Mange tror fejlagtigt, at man kan få lavet en læbeforstørrelse – eller få mere fylde i læberne – med Botox, men en behandling med Botox er kun egnet til reducering af rynker samt i nogle tilfælde afhjælpelse af hovedpine forårsaget af spændinger i ansigtsmuskulaturen. En behandling med Botox bevirker således hverken, at du får mere volumen i huden eller større læber – her skal der Fillers til, og hos Regenclinic i København laver vi mange smukke læbeforstørrelser med de to fillers Restylane og Revanesse, som du kan læse mere om her

Selve behandlingen med Botox

Når først du har været til den forudgående konsultation, varer selve behandlingen kun ca. 10-30 minutter. Injektionen udføres med en micronål for mindst mulig gene, og bedøvelse er ikke nødvendig.
Typisk kan du vende tilbage til dine almindelige gøremål umiddelbart efter behandlingen.

Effekten af Botox

Allerede i løbet af en – to dage vil du kunne se de første resultater af din Botoxbehandling, og efter et par uger er den fulde effekt opnået. Herefter holder resultatet typisk tre – seks måneder. Ved gentagne behandlinger får du en længerevarende effekt – for hver behandling holder resultatet længere og længere tid.

Information om Botox og Vistabel

Botox er navnet på et lægemiddel, som indeholder giftstoffet Botulinum A, som er et forædlet protein fremstillet af Clostridium Botulinumbakteriers toxin. Botoxbehandlinger mod rynker og muskelspasmer i ansigtet har været anvendt i den medicinske verden siden 1950’erne og er i dag den mest anvendte rynkebehandling i verden.

Dysport, NeuroBLoc og Vistabel er andre navne for det samme præparat, og når man foretager kosmetiske behandling med Botox i Europa, er det typisk mærket Vistabel, der anvendes. Vistabel er stadig det originale botulinum toxin fra den amerikanske producent, Allergan, så når du får en rynkebehandling med Vistabel, er det altså stadig 100% det samme originale produkt, du bliver behandlet med.

Er der bivirkninger ved Botox / Vistabel?

Botox/Vistabel benyttes kun lokalt i meget små mængder, og da stoffet nedbrydes og udskilles helt af kroppen, er det ikke spor farligt. Som ved enhver anden injektionsbehandling kan der dog være lokal smerte, ømhed og blå mærker de første par dage, og i yderst sjældne tilfælde (under 1%) kan der forekomme forbigående symptomer i form af hængende øjenbryn, hovedpine, synsforstyrrelser, tørre øjne eller hævede øjenlåg.

Pris på Botox-behandling i København

Prisen for en Botox-behandling hos Regenclinic i København starter fra kr. 1.700,- og varierer, alt efter hvor meget af ansigtet du ønsker behandlet. Behandlingen kan med fordel kombineres med en Filler (Restylane eller Revanesse) for et endnu bedre resultat. Se tilbuddet på kombinationsbehandlinger nedenfor og kontakt os for en snak om, hvad vi kan gøre for dig og din hud.

Tilbud på Botox og Filler – Kombinationsbehandling

Med denne kombinationsbehandling af Botox og Filler får du:
Botox/Vistabel i to ansigtsområder efter eget valg og 2 x 1 ml. Neauvia Organic Filler – ligeledes i to ansigtsområder efter eget valg.

Pris: Kr. 7.200,-

Total Eye rejuvenatorMed dette tilbud får du

  • Øvre Øjelågsplastik
  • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
  • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe rande under øjnene
Normalpris 19.800,- Nu 16.830,-Du får 15% rabat

Botox og fillersMed dette tilbud får du

  • 2 Valgfri Botox områder
  • 2x1ml Valgfri Neauvia Organic Filler
Normalpris 9.000,- Nu 7.200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed dette tilbud får du

  • Lasersmartsculpt
  • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22.900,- Nu 19.465,-Du får 15% rabat

Praktisk info

Regenclinic København
Lyngbyvej 11, 1. sal, 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk
Besvares indenfor 24 timer

Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Her er klinikkenVi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]