Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Botox behandling i København
Få et yngre og mere veloplagt udtryk

Med tiden vil vi alle få en slappere hud, som giver rynker, furer og fordybninger i huden. Det er helt naturligt, og man kan sagtens have et smukt og friskt udseende alligevel. Men hvis dine rynker og hud generer dig, så du ikke føler, du ser ud, som du føler, er der heldigvis mange muligheder for at gøre noget ved det. Vi ønsker alle sammen at vise os fra vores bedste side, og en flot hud gør rigtigt meget for udseendet.Botox behandling i København

En slap hud med poser under øjnene og rynker eller nedadgående mundvige kan få os til at se uoplagte og trætte ud. Det er ikke nødvendigvis det udtryk, vi gerne vil vise omverdenen, og det kan være irriterende at se uoplagt ud, selvom man føler sig frisk og veloplagt. Rynker i panden og over næsen kan få dig til at se vred, træt og ældre ud, og det er heller ikke alle, der synes, at smilerynker ved øjnene er lige charmerende. Denne type rynker kaldes dynamiske rynker, fordi de skyldes sammentrækninger i ansigtets mimiske muskler. Hos nogle kan rynkerne blive kroniske og tilmed give spændingshovedpine i panden. Det er disse rynker, vi kan behandle med Botox.

Med en professionel botox behandling hos Regenclinic i København kan du på en skånsom og simpel måde få glattet din hud ud. En botox behandling kan give dig et naturligt flot look, hvor din hud vil se mere frisk og sund ud. Så hvis du har nogle generende rynker, du gerne vil af med, er en botox behandling en oplagt mulighed. 

Hos Regenclinic i København får du en omsorgsfuld og skånsom botox behandling med gode resultater. Vi tilpasser alle vores behandlinger, så de passer til den enkelte kundes ønsker og behov, og derfor får du det resultat, som du ønsker. Hos os handler det om at få det bedste frem i dit udseende.

Hvad er Botox?

Hos Regenclinic i København får du en professionel botox behandling, som du kan føle dig helt tryg ved. Botox er et muskelafslappende lægemiddel som indeholder Botulinum A-gift, et forædlet protein fremstillet af Clostridium Botulinum bakteriers toxin. Behandlingen har været anvendt i den medicinske verden siden 1950’erne. I dag er injektionsbehandlinger med Botox den mest anvendte skønhedsbehandling i verdenen. I Europa hedder Botox Vistabel, når det anvendes til kosmetiske behandlinger. Vistabel er stadig det originale botulinum toxin fra den amerikanske producent, Allergan.Botox og Vistabel er altså 100 % det samme, originale produkt.

Hvordan virker Botox/Vistabel?

Når man behandler med botox, hæmmer man nerveimpulsen til de mimiske muskler, så de slapper af, huden glattes ud, og de uønskede rynker mindskes. Resultatet bliver et yngre og mere oplagt udtryk. Ved meget dybe furer er det muligt at kombinere Botox med Restylane. Vi giver dig grundig rådgivning og anbefaler den rette behandling til dig.

Hvordan foregår behandlingen?

En botox behandling hos Regenclinic i København er hurtig, sikker og stort set smertefri. Behandlingen tager ikke mere end 10-20 minutter. Med en micro-nål injiceres små mængder botox i området/områderne som skal behandles. Nålen der bliver benyttet er en mikro nål, som er utrolig lille og tynd hvilket bevirker at proceduren er næsten smertefri – mange patienter sammenligner stikket fra behandlingen med at blive stukket af en myg. Bedøvelse er ikke nødvendigt og man kan vende tilbage til sine almindelige gøremål lige efter behandlingen.

Hvor længe holder effekten af Botox?

Botox behandlingen virker i løbet af 1 – 2 dage, og den fulde effekt opnås efter et par uger. Effekten varer typisk ca. 3 – 6 måneder. Ved gentagne behandlinger varer effekten længere og længere tid.

Er der risiko for bivirkninger?

Botox er uskadeligt, idet stoffet nedbrydes helt og udskilles af kroppen. Som ved enhver anden injektionsbehandling kan der være lokal smerte, ømhed og blå mærker de første par dage. I yderst sjældne tilfælde (<1 %) er der set forbigående symptomer i form af hængende øjenbryn, hovedpine, synsforstyrrelser, tørre øjne og hævede øjenlåg.

Priser på behandlingen: Botoxbehandling i København

Prisen for en botox behandling hos Regenclinic i København starter fra 1700 kr. og varierer, alt efter hvor store områder, der ønskes behandlet. Behandling kan med fordel ofte kombineres med en fillers (Restylane eller Revanesse) behandling, for et endnu bedre resultat. Brug kontaktformularen i højre side for at kontakte os, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig og din hud.

BOTOX AND FILLERS

Pris:7200

Produkt Beskrivelse
MED DENNE PAKKE FÅR DU: 2 Valgfrie Botox områder – 2x1ml Valgfrie Neauvia Organic Filler

Total Eye rejuvenatorMed denne pakke får du

  • Øvre Øjelågsplastik
  • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
  • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe øjenrande
Normalpris 19800,- Nu 16830,-Du får 15% rabat

Botox and fillersMed denne pakke får du

  • 2 Valgfrie Botox områder
  • 2x1ml Valgfrie Neauvia Organic Filler
Normalpris 9000,- Nu 7200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed denne pakke får du

  • Lasersmartsculpt
  • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22900,- Nu 19465,-Du får 15% rabat

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]