Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Effektiv behandling
af rynker under øjnene

Rynker under øjnene er en naturlig følge af, at huden i øjenomgivelserne med tiden bliver mere slap, men furer, rander og rynker under øjnene, er også nogle af de alderstegn, som i høj grad påvirker dit generelle udseende og udtryk, og får dig til at se mere uoplagt og træt ud, end du måske er.
Rynker under øjnene
Hvis du er træt af dine rynker under øjnene, findes der i dag mange gode muligheder for at gøre noget ved det.
På Regenclinic tilbyder vi effektive behandlinger mod rynker omkring øjnene, og vi har mange års erfaring i brugen af forskellige behandlingsmetoder, som kan hjælpe dig med at komme af med rynkerne på en smertefri og effektiv måde. Alle klinikkens medarbejdere er veluddannede indenfor kosmetiske og hudforyngende behandlinger, og når du vælger en rynkebehandling hos os, er du sikret en behandling, som er både effektiv og æstetisk og bliver udført af en professionel og omsorgsfuld kosmetolog eller plastikkirurg.

Har du spørgsmål om, hvordan du kan få fjernet rynker under øjnene?

Har du spørgsmål om hvilken type behandling, der bedst kan hjælpe dig af med dine rynker under øjnene, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Ring til os på tlf: 60 12 61 37 eller send os en mail via kontaktformularen her til højre – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Fjernelse af rynker under øjnene med botox

De metoder, vi anvender til at fjerne rynker under øjnene, er nogle af de mest skånsomme og effektive behandlinger på markedet. Hvis du ønsker et hurtigt resultat, kan du blandt andet opnå det via en botoxbehandling, hvor huden under dine øjne hurtigt og skånsomt bliver udglattet og opstrammet, så rynkerne forsvinder eller bliver langt mindre tydelige. Dybe furer og rynker under øjnene bliver reduceret, og du får generelt et langt mere frisk udseende. Med en botox-behandling mod rynker ser du straks efter behandlingen både yngre og mere veloplagt ud, samtidig med, at din hud bliver smukkere og kommer til at stråle mere.

Botox er en af de mest benyttede behandlingsmetoder til rynker ved øjnene, da det særligt er de mimiske rynker, man kan fjerne eller reducere med botox. Mimiske rynker er de rynker, der opstår med tiden, når vi tilstrækkeligt mange gange har brugt nogle bestemte små muskler i ansigtet. Det kan eksempelvis være musklerne omkring øjnene, der trækker sig sammen, når vi misser med øjnene eller smiler.

Få den bedste behandling mod rynker under øjnene

Hos Regenclinic tilpasser vi alle vores rynkebehandlinger til det enkelte menneske. Vi ved, at der er store individuelle forskelle på, hvor tydeligt den enkelte ønsker, at resultatet af en rynkebehandling skal være, og når du vælger at få fjernet rynker under øjnene hos os, tager vi naturligvis udgangspunkt i netop dine ønsker og behov.

Hvis du gerne vil af med rynker under øjnene eller ønsker en mere opstrammet hud omkring dine øjne generelt, er en botox-behandling hos Regenclinic et trygt og sikkert valg til hurtige resultater. Er det ikke blot rynkerne under øjnene men en generel forbedring af dit ansigts hud, du ønsker, tilbyder vi også andre moderne og super effektive behandlinger til hudforyngelse. Se eksempelvis mere om de hurtigtvirkende fillers; Restylane og Revanesse, samt de dybdegående og effektive rynkebehandlinger med CO2 laser eller neogen plasma, der giver flotte, naturlige og langvarige resultater.

Du kan finde meget mere om de forskellige typer hudforyngende behandlinger her på sitet og er altid velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål eller tidsbestilling.

Vi glæder os til at høre fra dig og give dig vores allerbedste behandling mod rynker.

Vi tilbyder også:

Fedtsugning
Ansigtsløft
Laserbehandling

Praktisk info

Regenclinic København
Lyngbyvej 11, 1. sal, 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk
Besvares indenfor 24 timer

Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Her er klinikkenVi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]