Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Effektiv behandling af rynker under øjnene

Med tiden bliver vores hud mere slap, hvilket kan give furer, rynker og poser under øjnene. Rynker under øjnene kan i høj grad påvirke vores udseende og udtryk, og det kan få os til at se mere uoplagte og trætte ud, end vi er. Rynker under øjnene

Hvis du har rynker under øjnene, findes der i dag mange gode muligheder for at gøre noget ved det. 
På Regenclinic tilbyder vi flere forskellige effektive behandlinger mod rynker, og vi har en lang viden om og erfaring med at komme rynker til livs på en smertefri men virkningsfuld måde. Vi har udelukkende ansat medarbejdere, som er i stand til at leve op til vores høje standard for kvalitet, og derfor er du hos os sikret en professionel, omsorgsfuld og grundig behandling.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov eller for tidsbestilling. Ring til os eller send os en mail – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Få behandlet rynkerne med botox

De metoder, vi anvender til at fjerne rynker under øjnene er nogle af de mest skånsomme og effektfulde behandlinger på markedet. Du kan blandt andet få en botoxbehandling, hvor din hud hurtigt og skånsomt bliver udglattet og opstrammet, så dine rynker forsvinder eller bliver mindre tydelige. Dybe furer og rynker under øjnene bliver mindre tydelige, og du får generelt et mere frisk udseende. Med en botoxbehandling mod rynker kommer du til at se naturligt mere veloplagt ud, samtidig med at din hud bliver smukkere og kommer til at stråle mere. 

Botox er en oplagt behandlingsform mod rynker ved øjnene, da det særligt er de mimiske rynker, som behandlingen kan hjælpe mod. Mimiske rynker er de rynker, der opstår med tiden, når vi tilstrækkeligt mange gange har brugt nogle bestemte små muskler i ansigtet. Det kan være muskler om øjnene, der trækker sig sammen, når vi misser med øjnene.

Vi sørger altid for at tilpasse vores behandlinger, så de passer til det enkelte menneske. Vi ved, at der er forskel på, hvor tydeligt resultatet af behandlingen skal være, og vi sørger altid for at tilpasse vores behandlinger til dine ønsker.

Hvis du gerne vil have en mere opstrammet, smuk hud, er en botox behandling hos Regenclinic et trygt og sikkert valg. 

Vi tilbyder også

Fedtsugning
Ansigtsløft
Laserbehandling


Kontakt Regenclinic og få behandling af rynker under øjnene

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål om vores behandlinger eller tidsbestilling. Vi glæder os til at høre fra dig og give dig vores bedste behandling.

 

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]