Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Få et naturligt ansigtsløft i København

Mange opfatter et ansigtsløft som en kunstig ting, men hos Regenclinic foretager vi naturlige ansigtsløft, der på mange måder er et godt valg for dig, som har et ønske om et pænere, yngre og glattere ansigtsudtryk på nem og effektiv vis.

Individuelt ansigtsløft

Alle har vi forskellige ansigter, og behovet for ansigtsløft varierer herefter.

Hos Regenclinic ønsker vi, at alle skal være 100% tilfredse med de ansigtsløft, de får lavet hos os. For at sikre at dette er tilfældet, skræddersyr vores dygtige speciallæger ethvert ansigtsløft til den enkelte, og alle vores kunder er en stor del af det individuelle forløb.

Ved på denne måde at samarbejde og lytte til de konkrete ønsker og forventninger, du måtte have, får du et individuelt ansigtsløft, der passer til netop dig.

Naturligt ansigtsløft uden kirurgi og smerter

Et naturligt ansigtsløft er for os et kosmetisk indgreb, der er fokuseret på de områder, du ønsker, der skal behandles. Kombinationen af dine ønsker og vores professionelle øjne udgør fundamentet for dit naturlige ansigtsløft.

Vi foretager ansigtsløft, der er langvarige, og ansigtsløft, der holder i kortere tid. Har du eksempelvis nogle rynker eller linjer omkring øjnene, munden eller i panden, er laserbehandling og Exilis Elite langsigtede behandlingsmetoder, mens botox ligeledes kan behandle men dog har en effekt, der varer i kortere tid. Fælles for alle metoder er, at de opstrammer huden markant.

Uanset om du ønsker at få mindsket dine rynker eller få behandlet solskadet eller uregelmæssig hud, kan dette gøres ved naturlige ansigtsløft uden kirurgi. Vi benytter os af moderne metoder og teknikker, der er yderst fordelagtige alternativer til kirurgiske ansigtsløft, således du undgår at skulle under kniven. Det er både billigere, hurtigere og langt mindre smertefuldt!

Du er velkommen til at kontakte Regenclinic, hvis du ønsker at høre mere om vores naturlige ansigtsløft, og hvis du har spørgsmål til vores behandlinger.

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]