Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Acnear
Få fjernet aknear med en skånsom laserbehandling

Acne er en udbredt hudsygdom, som mange mennesker lider af i kortere eller længere perioder gennem livet. Men særligt svære acneudbrud medfører – trods vellykket acne behandling – ofte dybe acnear, som kan føles skæmmende og være generende for såvel selvtilliden som det generelle velbefindende.

Hos Regenclinic er vi specialister indenfor æstetisk plastikkirurgi, og via vores mangeårige praksis med kosmetiske behandlinger har vi stor erfaring i succesfuld behandling af acnear.

Fjernelse af acnear hos Regenclinic

Når du får fjernet dine acnear hos Regenclinic, foregår behandlingen enten via en CO2 laserbehandling eller en neogen plasma laserbehandling. Metoderne er de mest skånsomme og effektive behandlinger, der findes til fjernelse af acne ar, og om du vælger den ene eller den anden behandlingsform, kan du være sikker på, at du bliver mødt af professionelle behandlere med stor ekspertise i acnearbehandling og ligeså stor omsorg for dit velbefindende.

Acnear-behandling med CO2 laser

Ved en CO2 laserbehandling mod acne ar brænder vi, ved hjælp af en laser, skånsomt det allerøverste lag af huden af. Det får den arrede hud til at tørre ind og skalle af, hvorefter der hurtigt dannes et nyt og mere glat hudlag uden ar. CO2 laserbehandlingen fjerner således dine acnear men også eventuelt andre ar samt solskader og eventuelle rynker. Din hud får et frisk og fornyet udseende med mere glød og udstråling. Huden vil allerede ca. tre dage efter behandlingen begynde at skalle af, hvorved den nye hud kommer frem, og en CO2 laserbehandling mod acnear, er således en behandling, som hurtigt giver resultat og ikke kræver lang rekreationstid. 

Hurtig smertefri behandling og heling

Fjernelse af acnear med CO2 laser er en effektiv og hurtigt overstået behandlingsform. Hvis du ønsker behandling af acnear i hele ansigtet, er behandlingen overstået på blot en halv times tid. Det er også muligt blot at få behandlet specifikke områder i ansigtet, og her vil behandlingstiden være endnu kortere. CO2 laserbehandlingen er smertefri, da vi påfører din hud et lag bedøvende creme, så du kan være afslappet og fri for smerter under hele behandlingen.

Under behandlingen bliver hudens eget helingssystem aktiveret. Kollagenproduktionen bliver stimuleret, og behandlingen har en opstrammende effekt, så du hurtigt danner den ny glatte og fine hud.

Acnear-behandling med Neogen plasma

Den anden effektive behandling mod acnear, som du kan få foretaget hos Regenclinic, er en neogen plasma laserbehandling. Neogen plasma behandlingen hører til blandt de mest moderne behandlinger, der findes mod acne ar, og de flotte resultater gør også denne behandlingsform særdeles populær.

Når du får fjernet acnear via en Neogen plasma behandling, foregår det ved, at energien fra laseren trænger igennem hudens øverste lag og tilfører din underhud termisk energi. Således stimuleres og repareres huden nedefra, da man påvirker underhuden uden at stimulere det øverste hudlag.

Kort rekreationstid og langvarig effekt

Ligesom med CO2 laserbehandlingen har også behandlingen med Neogen Plasma den effekt, at dit øverste hudlag skaller af efter nogle få dage, og også her er rekreationstiden meget kort. Din hud er helet helt op en til to uger efter behandlingen, og efter ca. en måned vil du tydeligt kunne se resultaterne i form af fornyet, smuk hud i dit ansigt. 

Vores neogen plasma laserbehandling er en særdeles effektiv og populær behandling mod både acnear, rynker og pigmentforandringer, og effekten af den hudfornyende og opstrammende behandling fortsætter typisk i op til et års tid efter, at behandlingen er foretaget.

Kontakt Regenclinic og få hjælp til dine acnear

Hvis du er generet af ar efter akne og ønsker en effektiv behandling, der forvandler arret hud til ny, smuk og glat hud, er en behandling hos Regenclinic et oplagt valg. Vi tager os god tid til at tale med dig, så du kan være tryg ved dit valg af behandling, og vi rådgiver og vejleder dig naturligvis til netop den acnear-behandling, der er rigtig for dig. 

Kontakt os for spørgsmål, mere viden om vores forskellige behandlinger eller tidsbestilling til en konsultation. Vi glæder os til at høre fra dig. 


Praktisk info

Regenclinic København
Lyngbyvej 11, 1. sal, 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk
Besvares indenfor 24 timer

Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Her er klinikkenVi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]