Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Få en skånsom behandling mod acne ar

Acne er en normal hudsygdom, som mange lider af. Acne kan give ar, som kan være generende og betyde meget for hudens udseende. Derfor ønsker mange mennesker med acne ar at få en behandling, som fjerner arene på en skånsom og effektiv måde.

På skønhedsklinikken Regenclinic har vi stor erfaring og viden om behandling af acne ar, og vi giver dig en professionel og omsorgsfuld behandling, du kan være tryg ved. Vi har det bedste udstyr på markedet til at behandle acne ar, og vi har kun ansat medarbejdere, som er fuldt ud i stand til at leve op til vores høje standard for kvalitet. Det sikrer dig en behandling af høj kvalitet.

De metoder, vi anvender hos Regenclinic til at behandle acne ar, er nogle af de mest skånsomme men effektfulde behandlinger, der findes. 

Hos Regenclinic anvender vi enten en CO2 laserbehandling eller en neogen plasma laserbehandling som behandling mod acne ar. 

Vores CO2 laserbehandling

Ved en CO2 laserbehandling mod acne ar brænder vi skånsomt ved hjælp af en laser det allerøverste lag af huden af. Det får huden til at tørre ind og skalle af, så der kan dannes et nyt og mere glat hudlag uden ar. Det vil ikke kun hjælpe på dine acne ar, men også på andre ar, solskadet hud og rynker. Din hud vil få et helt nyt frisk og fornyet udseende, så du får en større glød og udstråling. Huden vil allerede ca. tre dage efter behandlingen begynde at skalle af, så den nye hud vil komme frem, og en CO2 laserbehandling mod acne ar har derfor ikke en lang rekreationstid. 

Behandlingen er simpel og hurtigt overstået på ca. en halv time, hvis du ønsker behandlingen i hele ansigtet. Det er også muligt at få behandlet specifikke områder i ansigtet, og her vil behandlingstiden være endnu kortere. Behandlingen er smertefri, da vi vil påføre din hud et lag af bedøvende creme, så du kan slappe af under hele behandlingen.

Under behandlingen vil hudens eget helingssystem blive aktiveret, da hudens kollagenproduktion vil blive stimuleret. På den måde aktiveres hudens eget naturlige helingssystem, så du selv danner den nye, mere glatte og flotte hud. Samtidig vil behandlingen have en opstrammende effekt på huden, så den synes mere glat. 

Vores neogen plasma laserbehandling mod acne ar

Den anden behandlingsform mod acne ar, som vi anvender hos Regenclinic, er en neogen plasma laserbehandling. Neogen behandlingsformen er en nytænkende form for behandling mod acne ar. De synlige resultater og den skånsomme metode gør også denne behandlingsform meget populær.

Under behandlingen vil energien fra laseren trænge igennem huden, som tilfører huden og underhuden en termisk energi. Her stimuleres og repareres huden nedefra, så man påvirker underhuden uden at stimulere det øverste hudlag. Dette vil også have effekten af, at huden skaller af, og her er rekreationstiden også kort. Efter en til to uger efter behandlingen vil din hud være helet. Efter ca. en måned vil du have en fornyet, smuk hud. 

Vores neogen plasma laserbehandling er en meget effektiv behandling mod acne ar, og de gavnlige effekter fra behandlingen kan fortsætte med at arbejde i op til et år efter behandlingen.

Kontakt Regenclinic

Hvis du er generet af dine acne ar, og du gerne vil have en virkningsfuld behandling, der giver dig en ny, smuk hud, er en behandling hos Regenclinic oplagt. Vi tager os altid god tid til at tale med de enkelte af vores kunder, og vi rådgiver og vejleder dig til netop den behandling, der er rigtig for dig. Hos os kan du føle dig tryg hele vejen igennem processen. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, mere viden om vores behandlinger eller tidsbestilling. Vi hjælper dig til at behandle dine acne ar uden smerte og lang rekreationstid, og hos os kan du være sikker på at få en skånsom og omsorgsfuld behandling udført at de mest kompetente og erfarne behandlere. 

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]