Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Fedtsugning i København
Skånsom og effektiv metode med BodyJet

Vi gør opmærksom på at fedtsugningen foregår på vores klinik i Malmø.

BodyJet fedtsugning er nyeste teknologi indenfor moderne fedtsugning. Teknologien anvender vandstråler, som hjælper til at præparere og løsne overflødig fedt, som herefter lettere fjernes fra kroppen. BodyJet fedtsugning er en af flere muligheder for at få en mere attraktiv kropsform. Et gennembrud indenfor moderne ”body sculpture” og jagten på fysisk fjernelse af fedt. Sammenlignet med traditionel fedtsugning er BodyJet fedtsugning betydelig mere skånsom.

Ikke traditionel fedtsugning

Ved traditionel fedtsugning bruges der ofte meget væske, og det forårsager hævelse og gør det vanskeligt for kirurgen nøjagtigt at vurdere konturerne under selve fedtsugningen. Samtidig kan det give en række bivirkninger. BodyJet fedtsugning blev udviklet for at undgå de problemer, der er med den traditionelle fedtsugning. BodyJet fedtsugningen anvender kun en fjerdedel af infiltrations væsken, i forhold til traditionel fedtsugning. Det betyder: mindre uregelmæssigheder i vævet, bedre komfort for patienten og mindre skade på væv, blodkar og nerver.

Fordele ved BodyJet fedtsugning

BodyJet fedtsugning tilbyder klare fordele sammenlignet med den traditionelle fedtsugning, herunder er de vigtigste listet:

 • BodyJet fedtsugning kan udføres mens patienten er vågen – det betyder kortere rehabiliteringstid efterfølgende.
 • BodyJet fedtsugning kræver ikke narkose og der er derfor betydelig mindre risiko for bivirkninger.
 • Fedtcellerne løsnes fra vandtrykket uden at de skades – modsat traditionel fedtsugning. Dette skaber mulighed for ”genbrug” af ens eget fedt til kosmetisk fedt transplantation – som for eksempel naturlig brystforstørrelse.
 • BodyJet fedtsugning er skånsom mod kroppens væv.
 • Proceduren er mindre invasiv og derfor mere komfortabel at gennemføre.
 • BodyJet fedtsugning giver mindre blodansamlinger, hævelse og smerter efter proceduren, sammenlignet med traditionel fedtsugning.
 • De fleste patienter kan vende tilbage til deres daglige aktiviteter helt ned til én dag efter fedtsugningen.
 • BodyJet fedtsugning er overlegen i forhold til den traditionelle fedtsugning, fordi behandlingstiden er betydelig reduceret, giver mindre blodtab, reducerer smerteniveauet, beskytter kropsvævet og efterlader dette intakt.

Hvem kan behandles og hvad kan man forvente sig efter fedtsugningen?

Fedtsugning – uanset metode – er ikke en hurtig genvej til at gå ned i vægt. Den egner sig bedst til personer med normal kropsvægt, men med et eller et par mindre problemområder, som f.eks: Mave, lår, hals (kalkunhals) m.m. En BodyJet fedtsugning skal ses som en investering i sin egen krop og som med alle investeringer, skal den også vedligeholdes. Du skal ikke forvente dig et permanent resultat, hvis du efter fedtsugningen fører en usund livsstil, uden motion, sund mad osv. For de fleste patienter bliver fedtsugningen dog en kickstart på en mere sund og aktiv livsstil.

Dagene efter fedtsugningen

Dagene efter en BodyJet fedtsugning kan det føles som efter en ordentlig omgang træning, men det gør ikke decideret ondt. De behandlede områder er noget hævede i 1-4 måneder (dette ses dog som regel ikke udenpå påklædningen). Man skal tage det lidt roligt de først to uger efter operationen, for at det hele skal få lov til at falde til ro, men så skal man også i gang igen. Her hjælper motion til med reduktionen af hævelsen. I de fleste tilfælde vil man kunne se fine resultater relativ kort tid efter behandlingen, men slutresultatet kan først bedømmes, når alt hævelse er faldet, nyt bindevæv færdigudviklet og huden har trukket sig tilpas sammen igen. Dette varierer individuelt, men man må typisk forvente op til 5-6 måneder efter operationen.

Priser på fedtsugning

Hvis der ønskes behandling af flere områder ved samme operation gives 50% rabat pr. ekstra område. Ønsker man eksempelvis mave og inderlår behandlet, betales fuld pris (25.000) for maven og halv pris (10.750) for inderlårene

Knæ
Fra 14.000 kr

Underben
Fra 18.000 kr

Hage / Maven under navlen / Hofter / Inderlår
Fra 22.000 kr

Ridebukselår (ydre lår)/Øvre mave
Fra 22.000 kr

Hele maven
Fra 25.500 kr

Total Eye rejuvenatorMed denne pakke får du

 • Øvre Øjelågsplastik
 • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
 • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe øjenrande
Normalpris 19800,- Nu 16830,-Du får 15% rabat

Botox and fillersMed denne pakke får du

 • 2 Valgfrie Botox områder
 • 2x1ml Valgfrie Neauvia Organic Filler
Normalpris 9000,- Nu 7200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed denne pakke får du

 • Lasersmartsculpt
 • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22900,- Nu 19465,-Du får 15% rabat

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]