Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Fjernelse af rander under øjnene

Mange mennesker får med tiden sorte rander under øjnene. Det kan opstå af mange forskellige grunde, men det kan nemt give et forkert indtryk af dig. Sorte rander under øjnene kan få dig til at se uoplagt og træt ud, selvom du måske slet ikke er det, og det kan også få dig til at se ældre ud, end du er. Derfor ønsker mange mennesker, at få fjernet deres rander under øjnene. Det kan give et yngre og mere friskt udseende, så du giver det rigtige indtryk af dig selv.

Hvis du har mørke rander under øjnene, og du gerne vil have dem fjernet, er der gode muligheder for en skånsom men effektfuld behandling hos Regenclinic. Vi har et professionelt team af medarbejdere, som har en stor viden om og erfaring med at fjerne rander under øjnene. Vi har nogle unikke og moderne behandlingsmetoder, som bygger på den nyeste teknologi inden for skønhedspleje. Derfor kan vi tilbyde gode resultater med meget skånsomme metoder. Hvis du er ked af dine sorte rander under øjnene, står vi klar til at hjælpe dig. Vi tager os god tid til en omsorgsfuld og grundig behandling, som du kan føle dig helt tryg ved.

Vores behandling mod rander under øjnene

Få fjernet sorte rander under øjnene effektivt med en behandling hos Regenclinic. Vi har en stor erfaring med skånsomme skønhedsbehandlinger, så fjern dine rander under øjnene med en smertefri og effektfuld behandling hos os. Vi anvender kun de bedste metoder i vores behandlinger, og derfor får du hos os en virkningsfuld behandling, hvor de sorte rander under øjnene bliver fjernet for et yngre og mere veloplagt udseende. De fleste vil gerne have et naturligt resultat, som ikke bemærkes men blot giver et yngre og mere friskt udseende, og det kan du få med en behandling hos Regenclinic.

Vi sørger altid for at sætte dig godt ind i behandlingen, og vi tager os god tid til at besvare spørgsmål, så du kan føle dig rolig og tryg. Vi tilpasser altid vores behandlinger til den enkelte kunde, så du får netop det resultat, som du ønsker. Vi lytter til dig, og tager dig og dine ønsker meget alvorligt.

Kontakt Regenclinic

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger mod rander under øjnene. Vi sidder klar til at tale med dig og give dig mere viden og besvare dine spørgsmål.

Så ring til os i dag, og fjern effektiv de sorte rander under øjnene, så du får det udseende, du ønsker. Vi glæder os til at høre fra dig.

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]