Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Forny dit udseende med ansigtsløft uden kirurgi

Jo ældre vi bliver, jo mere vil huden helt naturligt blive slap, så der kommer rynker, poser under øjnene og generel løs hud. Det er forskelligt, hvor meget og hvor hurtigt huden vil ældes, og ældningsprocessen hænger meget sammen med vores livsstil. Rygning, solbadning, usund kost og en stresset livsstil uden balance vil kunne gøre huden hurtigere slap og medtaget. Hvis man gerne vil have strammet huden op og have en hud, der ser yngre og mere frisk ud, er der dog også gode muligheder for det – uden at man behøver at komme under kniven.

En helt ny teknologi inden for ansigtsløft

I dag er det muligt at få en yngre hud med et ansigtsløft helt uden brug af kirurgi, men ved at benytte sig af en nye teknologier. Det er en behandlingsform inden for skønhedspleje, som kun kan fås få steder, hvor man kombinerer behandlinger som botox, restylane og laser, så man samlet set får nogle rigtigt flotte og naturlige resultater. Det er en meget effektfuld behandlingsform, men vigtigst af alt er den skånsom, og gør ikke huden medtaget. De synlige resultater og den skånsomme metode gør den nye teknik meget populær. Behandlingen vil efterlade din hud synligt mere glat, opstrammet og frisk, så du får en hud, der ser yngre ud.

Undgå at blive medtaget som efter et kirurgisk indgreb

Den skånsomme behandling er grunden til, at mange vælger denne nye form for ansigtsløftning. Når man får lavet et kirurgisk ansigtsløft vil man i høj grad være medtaget længe efter operationen. Det kan være smertefuldt, og det kan tage lang tid at hele og komme ovenpå igen. Det er særligt her, at de nye teknologier adskiller sig markant, da de ikke efterlader blå mærker og sår som bliver til ar. Det er den mest skånsomme behandlingsform der samtidig giver synlige resultater. Der er derfor mange gode grunde til at vælge denne nye behandlingsform, hvis du gerne vil have opstrammet din hud med et ansigtsløft.

klinikken Regenclinic tilbyder vi – som en af de eneste – at lave et ansigtsløft helt uden kirurgiske indgreb. Vi giver dig en skånsom og omsorgsfuld behandling, du kan være tryg ved, og vi har mange års erfaring inden for skønhedspleje.

Det er ikke en lige så stor beslutning at få et ansigtsløft med vores behandlingsform, da man ikke skal igennem nogen operation. Med et ansigtsløft kan du få den hud og glød, som du havde engang. Det er vigtigt, at man føler sig godt tilpas, og huden i ansigtet har et stor betydning for vores fremtoning. Der er derfor meget at vinde ved at prioritere en smuk hud og en god følelse, når man ser sig i spejlet.

Hos Regenclinic tager vi altid udgangspunkt i det enkelte menneskes ønsker, behov og forbehold. Vi ved, hvor vigtig din hud er for dig, og vi gør en dyd ud af at gøre dig tryg lige fra du kommer til os, til du er færdig med en behandling. Vi har altid for øje, at behandlingens resultater skal være naturlige og smukke, og vi giver løbende vores kunder den nødvendige rådgivning og information.

Kontakt Regenclinic

Hvis du drømmer om at få en smuk, stram og mere frisk hud, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tager os god tid til at vejlede dig og høre om dine ønsker og behov. Vi fortæller også meget gerne mere om vores forskellige behandlingsformer.

Vi glæder os til at se dig og hjælpe dig til det udseende, du drømmer om.

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]