Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Hvad er forskellen på Restylane og botox?

De fleste har hørt om botox, men kendskabet til restylane er ikke helt så udbredt. Det kan også være svært at skelne mellem de 2 behandlinger og de forskellige egenskaber, de har. Derfor har vi her beskrevet de to behandlingsformer, og hvordan de adskiller sig fra hinanden.

Hvad er botox?

Botox er et lægemiddel, som man skånsomt sprøjter ind i de ønskede steder i små mængder, så muskulaturen bliver mindre spændt og mere afslappet. Botox har den egenskab, at det blokerer impulsen mellem nerverne og musklerne, så rynker lægger sig og bliver glattet ud.

Botox er en skånsom måde at glatte huden ud på. Især panderynker er gode at fjerne med botox, da rynker i panden er svære at fjerne, så det ser naturligt ud, og her virker botox meget effektivt.

Nogle har fået opbygget en masse fordomme omkring botox og frygter, at det kan have skadelige effekter. Medierne har været med til at skabe mange skræmmebilleder af botox og give et misvisende billedet af botox. Der er især taget mange billeder af kvinder med alt for store læber, hvor botox er blevet fremstillet som synderen bag. Hvis det var botox, som kvinderne havde fået i læberne, var deres læber dog slet ikke blevet forstørret, og de ville formentlig heller ikke kunne hverken smile eller tale. Botox hører ikke hjemme i læberne, og derfor har botox i hvert fald ikke været synderen i det nævnte tilfælde. Det er nogle meget misvisende billeder af lægemidlet, og det er derfor vigtigt, at have en kritisk sans over for blade og avisers fremstilling af det.

Noget af det, som også er blevet påpeget om botox er, at det er et giftstof. Det er også rigtigt nok, men det er vigtigt at vide, at det er et giftstof, som naturligt bliver udskilt fra kroppen gennem urinen. Det ophober sig derfor ikke i kroppen. Hvis man får botox, vil stoffet være ude af kroppen igen efter ca 6 måneder. Botox er et meget anvendt lægemiddel, som bliver brugt i mange forskellige sammenhænge. Det kan for eksempel bruges som lægemiddel mod ticks, skelende øjne, inkontinens og sammentrækninger i musklerne hos spastikere, og lægemidlet har derfor mange gavnlige effekter.

Den mængde botox man anvender til at fjerne rynker er meget lille, og det er slet ikke samme mængde, som når man bruger det som lægelige behandlingsform. Med den rette dosering af botox, har vi ikke set nogen bivirkninger hos vores patienter, og vi sørger altid for at gå meget langsomt frem, så man som kunde hele tiden føler sig tryg og kun får den mængde, som man ønsker. Hos Regenclinic går vi meget op i at skabe naturligt smukke resultater. Du skal se naturligt mere ung, frisk og smuk ud efter en behandling hos os, og dette har vi den største erfaring i at få dig til.

Hvad er Restylane?

Restylane eller filler er et stof, som kan hjælpe til at udviske rynker og give fylde. Restylane virker derfor rigtigt godt på steder, hvor man ønsker mere fylde og volumen. Det kan være i læberne, kindben, under øjnene eller til at give en generel hudforyngelse.

Restylane er lavet af et stof, som allerede findes naturligt i vores celler, og ellers består stoffet stort set kun af vand – 98 % vand. Restylane er et gennemtestet stof, som er blevet testet i mange forsøg over de sidste mange år. Det er et meget sikkert produkt, og der er ikke set nogen tegn på allergiske reaktioner efter behandlinger med restylane. På den måde minder restylane og botox meget om hinanden, og det er derfor også produkter, som rummer gode kombinationsmuligheder.

Når man sammensætter botox og restylane på den rigtige måde, kan det give helt optimale resultater. De to produkter kombineret kan skabe en helhed, som giver naturlige og synlige resultater, som frisker hele ansigtet op. Botos kan eksempelvis fjerne en rynke, men når musklen bliver afslappet igen, kan der stadig være en lille fordybning tilbage i huden, og denne kan restylane så gå ind og fjerne. På den måde kan man opnå bedre resultater, som holder længere, hvis man kombinerer botox og restylane.

Kontakt Regenclinic

Hvis du drømmer om at få opstrammet din hud på en måde, så du stadig ser naturlig smuk ud, er en botox eller restylane behandling oplagt.

Du er altid velkommen til at kontakte Regenclinic, hvis du gerne vil vide mere om de forskellige behandlingsmuligheder, og vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine ønsker. Vi tager os altid god tid til den enkelte af vores kunder, og vi sørger for at rådgive og vejlede dig i processen, så du hele tiden kan føle dig tryg og rolig.

Vi glæder os til at bringe det smukkeste frem i dig.

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]