Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Halsløft
Laserbehandling mod dobbelthage, kalkunhals og løs hud

En halsløft-behandling benyttes til at reducere eller fjerne kalkunhals, til fjernelse af dobbelthage, til at fjerne løs hud på halsen og/eller til at fjerne uønsket fedt på halsen (i moderat omfang).

Kalkunhals og dobbelthage er helt naturlige kropsændringer, som de fleste af os oplever, når vi kommer lidt op i alderen. Hvor meget ekstra hals og hage, vi oplever at få, er dog forskelligt fra person til person og afhænger af forskellige ting, herunder gener og livsstil. Men kalkunhals, løs hud og dobbelthage kan få os til at se overvægtige og ældre ud, end vi egentlig er, og indtil for nylig var den eneste løsning at lægge sig under kniven eller få foretaget en fedtsugning, hvis man ikke bare ville affinde sig med sit udseende.

I dag er det muligt at komme problematikkerne til livs – uden kniv – med en halsløft-behandling med laser. Denne type halsløft er langt mere skånsom end de “gamle” metoder, men fjerner ligeså effektivt kalkunhalsen/dobbelthagen og opstrammer huden på hele området omkring halsen – med et flot og naturligt resultat til følge.

Sig farvel til kalkunhals, dobbelthage og løs hud med en skånsom og effektiv halsløft-behandling med laser

Hos Regenclinic møder vi mange, der er kede af enten kalkunhals eller dobbelthager – og efter behandlingen er ovenud glade for det flotte og naturlige resultat. Vi benytter den nyeste og mest effektive teknologi til at foretage halsløft-behandlinger med laser (også kaldet laser halsløft). Proceduren for behandlingen er kort, ligesom rehabiliteringstiden også er kort – du er efter blot få dage i stand til at fortsætte din almindelige dagligdag. Endnu en fordel i forhold til et almindeligt halsløft, hvor man kommer under kniven og får grimme ar, er, at et laser halsløft ikke giver nogen former for ar.

Sådan virker et halsløft med laser

Et halsløft med laser er en ny behandlingsmetode, som gør det muligt for både mænd og kvinder at komme af med kalkunhals, dobbelthage eller løs hud på halsen – uden behov for at bortoperere overskydende hud. Med et laser-halsløft kan man fjerne små fedtdepoter samtidig med, at man opnår en opstramning og en generel bedring af hudens kvalitet. Dette indebærer anvendelsen af en ultratynd laserfiber, der er placeret lige under overfladen af huden.

Laserenergien opvarmer de vigtige kollagen- og elastinfibre, hvilket får dem til at trække sig sammen øjeblikkeligt, og samtidig smelter den de små fedtdepoter. Efter behandlingen fortsætter resultatet med at forbedres gennem de følgende 6-9 uger – med betydelig forbedring af hudens kvalitet som en bonus. Denne type halsløft er som nævnt meget forskellig fra traditionelle kirurgiske metoder, da den er langt mere skånsom – men den giver stadig et virkelig flot og naturligt resultat.

Den ideelle kandidat til en halsløft-behandling

Med halsløft-behandlingen kan kalkunhals, dobbelthage, løs hud, samt fedtdepoter, der umiddelbart kan være svære at komme til livs med diæt og træning, fjernes, men nogen decideret fedmeoperation er der ikke tale om.

Metoden egner sig ikke til svært overvægtige med store fedmeproblemer og ikke til patienter, som tidligere har haft blodpropper. For at gennemgå behandlingen skal du have et godt helbred, en gennemsnitlig kropsvægt og genstridige fedtdepoter omkring kæbe, hals eller hage.

Laserbehandlinger er også velegnet til andre områder af kroppen end lige dobbelthage og hals – ansigtet, hofter (”lovehandles”), talje, mave, kinder, hage, overarme (”mormor arme”, se mere her: armløft), ryg, knæ, ankler, indre og ydre lår (”ridebukselår”), samt bryster på mænd (gynekomasti).
Følg linket, hvis du vil læse mere om de forskellige laserbehandlinger, vi tilbyder.

Pris for halsløft-behandlingen

Prisen for halsløft-behandlingen er kr. 22.000,- 
Ønsker du flere/andre områder af kroppen behandlet, gives rabat. Kontakt klinikken for en pris.
Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf.: 60 12 61 37, hvis du har spørgsmål eller andet.

Total Eye rejuvenatorMed dette tilbud får du

  • Øvre Øjelågsplastik
  • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
  • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe rande under øjnene
Normalpris 19.800,- Nu 16.830,-Du får 15% rabat

Botox og fillersMed dette tilbud får du

  • 2 Valgfri Botox områder
  • 2x1ml Valgfri Neauvia Organic Filler
Normalpris 9.000,- Nu 7.200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed dette tilbud får du

  • Lasersmartsculpt
  • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22.900,- Nu 19.465,-Du får 15% rabat

Praktisk info

Regenclinic København
Lyngbyvej 11, 1. sal, 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk
Besvares indenfor 24 timer

Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Her er klinikkenVi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]