Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Halsløft
Kalkunhals, løs hud og dobbelthage klares med et halsløft

En halsløft behandling bruges til at forbedre eller fjerne kalkunhals, til fjernelse dobbelthage, til at fjerne løs hud på halsen og/eller til at fjerne uønsket fedt på halsen (i moderat omfang). Kalkunhals, løs hud og dobbelthage kan få os til at se overvægtige og ældre ud, end vi egentlig er og indtil for nylig var de eneste løsninger at gå under kniven, eller få foretaget fedtsugning. Men i dag er det muligt at komme problematikkerne til livs uden kniv – med en halsløft behandling med laser. Denne type halsløft er langt mere skånsom end de “gamle” metoder, men fjerner uden problemer kalkunhalsen/dobbelthagen og opstrammer huden på hele området omkring halsen – og giver et flot og naturligt resultat.

Sig farvel til kalkunhals, dobbelthage og løs hud med en skånsom og effektiv halsløft behandling med laser

Hos Regenclinic benytter vi den nyeste og mest effektive teknologi til at foretage halsløft behandlingen med laser (også kaldet laser halsløft). Proceduren for behandlingen er kort, ligesom rehabiliteringstiden også er kort – du vil efter få dage være i stand til at fortsætte din almindelige dagligdag. Endnu en fordel i forhold til et almindeligt halsløft, hvor man kommer under kniven, og dermed får grimme ar, er at et laser halsløft ikke giver nogen former for grimme ar. En halsløft behandling hos Regenclinic giver et yngre udseende – følelsen af at tiden bliver skruet flere år tilbage. Vi oplever især mange der er kede af deres kalkunhals, som ønsker at få gjort noget ved den – og efter behandlingen virkelig bliver glade for det flotte og naturlige resultat behandlingen giver. Faktisk er kalkunhals et helt naturligt fænomen, og opstår hos de fleste når de kommer lidt op i alderen. Omfanget af kalkunhalsen er forskelligt fra person til person og afhænger af forskellige ting, herunder familieære gener og livsstil.

Sådan virker et halsløft med laser

Et halsløft med laser er som nævnt en ny procedure, som tillader (både mænd og kvinder) at fjerne deres kalkunhals, dobbelthage, eller løse hud på halsen – uden behov for at fjerne overskydende hud. Med laser et halsløft kan man fjerne små fedtdepoter, samtidig med at man opnår en opstramning og en bedring af kvaliteten af huden. Dette indebærer anvendelsen af en ultratynd laserfiber der er placeret lige under overfladen af huden. Laser energien opvarmer de vigtige “kollagen & elastin” fibre, hvilket får dem til at trække sig sammen øjeblikkeligt og samtidig smelter den de små fedtdepoter. Efter behandlingen fortsætter resultatet med at forbedres i løbet af de følgende 6-9 uger, med betydelig forbedring af hudens kvalitet som en bonus. Denne type halsløft er som tidligere nævnt meget forskellig fra traditionelle kirurgiske metoder, da den er langt mere skånsom, men giver stadig et virkelig flot og naturligt resultat.

Den ideelle kandidat til en halsløft behandling

For at gennemgå proceduren skal du være en person med godt helbred, med gennemsnitlige kropsvægt og med genstridige fedtdepoter på bestemte kropsdele. Med halsløft behandlingen kan kalkunhals, dobbelthage, løs hud, samt fedtdepoter, der umiddelbart kan være svære at fjerne med diæt og træning, fjernes. Behandlingen kan også udføres på andre områder af kroppen, end lige på halsen – ansigtet, hofter (”lovehandles”), talje, mave, kinder, hage, overarme (”mormor arme”, se mere her: armløft), ryg, knæ, ankler, indre og ydre lår (”ridebukselår”), samt bryster på mænd (gynekomasti). Du kan booke tid til konsultation ved at bruge linket til højre her på siden, eller ringe til klinikken på 60 12 61 37. Husk: Metoden passer ikke til overvægtige med store mængder fedt og ikke til patienter med tidligere blodpropper.

Pris for halsløft behandlingen

Prisen for halsløft behandlingen er 22.000 kr., ønskes flere/andre områder af kroppen behandlet, kontakt da klinikken for en pris.

Total Eye rejuvenatorMed denne pakke får du

  • Øvre Øjelågsplastik
  • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
  • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe øjenrande
Normalpris 19800,- Nu 16830,-Du får 15% rabat

Botox and fillersMed denne pakke får du

  • 2 Valgfrie Botox områder
  • 2x1ml Valgfrie Neauvia Organic Filler
Normalpris 9000,- Nu 7200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed denne pakke får du

  • Lasersmartsculpt
  • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22900,- Nu 19465,-Du får 15% rabat

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]