Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Alt dette kan botox gøre for dit udseende

Tiden sætter sine spor i ansigtet. Efterhånden som årene går, og du bliver ældre, vil din hud begynde at forandre sig. Det er ikke nødvendigvis dårligt. Hudens forandringer er nemlig helt normale, og mange mennesker affinder sig ganske fint med disse.

Dog er der også en del mennesker, som har svært ved at føle sig veltilpas med det udtryk, en forandret hud bringer med sig. Heldigvis kan botox gøre en afgørende forskel. Er du interesseret i at høre mere om, hvad botox kan gøre for dit udseende, giver vi hos Regenclinic dig her et indblik i de mange muligheder.

Effektiv rynkebehandling

Har du en eller flere rynker i ansigtet, der generer dig? Så er botox en god mulighed for dig.

Når man behandler med botox, hæmmer man nerveimpulsen, hvilket bevirker, at musklerne slapper af og huden udglattes. Brugen af botox til rynkebehandling er således effektiv og meget fordelagtig for dig, som ønsker at komme rynker til livs.

Også rynker under øjnene kan behandles med skånsom botoxbehandling, og det vil give dig et markant yngre og friskere udseende!

Flere fordele ved øjenløft

Mange mennesker oplever, at øjenlågene begynder at hænge. Dette kan påvirke dig fysisk ved at få dig til at føle dig mere træt, og det kan have en mere generel betydning for dit udseende.

Vi giver både almindelige øjenløft samt øjenbrynsløft med botoxbehandling, hvilket vil mindske spændingerne i musklerne omkring øjnene, hvorved dine øjne vil synes større, og du vil være mindre generet.

Få del i fordelene ved botox

Kunne du tænke dig at opleve botox’ mirakler på egen krop? Så er du altid velkommen til at kontakte os hos Regenclinic.

Vi ved, at det kan være et stort skridt at få foretaget en botoxbehandling, og derfor svarer vi naturligvis på alle de spørgsmål, du måtte have til alt fra behandling til effekt.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]