Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Laser Facelift

Mange vil med tiden opleve et billede af sig selv I spejlet, som ikke matcher hvor ung man føler sig. Med aldrende hud taber den sin smidighed og elasticitet, som er med til at give ansigt og hals en fast og ungdommelig look. Nogle af de første tegn på aldring og som plager bade mænd og kvinder, er udvikling af løs og hængende hud langs kæbelinjen, under hagen og omkring halsen. Også kendt som hamsterkinder og kalkunhals. Kontourer som er med til at fremhæve aldringen.

Indtil ganske nylig var eneste løsning på at løfte og stramme huden på denne type problemstilling at man gik igennem et kirurgisk facelift. Regenclinic som igennem en årrække har arbejdet med ny generation kropsskulpturering og laserskulpting, har nu udviklet en ny mini-kirurgiske alternativ med laserløft. Denne innovative procedure anvender avanceret laserteknologi til at opstramme og rejuvenicere nedre ansigt og halsen, således at man fremhæver kontourer der skruer årene tilbage.

Laserløft er en minikirurgisk procedure som kun kræver tilgang med 1mm åbninger fra 3 steder. Udføres I lokalanæstesi og anses som en rimelig kort overkommelig procedure med lav risiko I forhold til en kirurgisk facelift procedure. Arrene kan ikke ses efter udført procedure. Der anvendes en tynd laserfiber som føres under huden og afgiver laserenergi i under huden og væv. Varmen fra laseren forårsager vævs koagulation, som sætter en kaskade i gang og fører til opstramning af hud og underhudsvævet. Evt overskudsfedt destrueres og fjernes med minisug. Laserløft proceduren hjælper til at stramme og løfte nedre ansigt, udglatte rynker I området og reducere hængende hud omkring kæbelinje samt under hagen.

Selve procedure tager under en time og der er ikke behov for narkose. Man kan forvente moderat hævelse og blåmærker i 3-5 dage. Speciel hals og hovedbandage anvendes på bestemte tider af døgnet I ca 3 uger. Man kan forvente at se begyndende hudopstramning 3-6 måneder efter procedure og den vil fortsætte med at udvikle sig I op til et år. Der vil være en individuel variabel resultat afhængig af alder, genetic og livsstil.

Venstre før

Venstre før

Venstre efter

Venstre efter

Højre før

Højre før

Højre efter

Højre efter

Front før

Front før

Front efter

Front efter

Total Eye rejuvenatorMed denne pakke får du

  • Øvre Øjelågsplastik
  • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
  • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe øjenrande
Normalpris 19800,- Nu 16830,-Du får 15% rabat

Botox and fillersMed denne pakke får du

  • 2 Valgfrie Botox områder
  • 2x1ml Valgfrie Neauvia Organic Filler
Normalpris 9000,- Nu 7200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed denne pakke får du

  • Lasersmartsculpt
  • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22900,- Nu 19465,-Du får 15% rabat

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]