Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Laserbehandling kan give resultater som et ansigtsløft

Har du nogensinde overvejet, hvad laserbehandling kan gøre ved din hud?

Et ansigtsløft har til formål at stramme huden op, reducere rynker og give et yngre udseende. Traditionelt set har kirurgiske indgreb været den eneste vej til disse forbedringer af huden, men hos Regenclinic tilbyder vi i dag adskillige moderne behandlinger, der giver resultater, der på mange måder overgår effekterne ved almindelige ansigtsløft – laserbehandling er én af dem!

Forny dit udseende

Hos Regenclinic tilbyder vi en række forskellige typer af laserbehandling. På denne måde har vi det absolut bedste udgangspunkt for at behandle de fokusområder, som du ønsker forandret. Et ansigtsløft kan nemlig indebære adskillige forskellige ting, og vores mål er at kunne hjælpe dig uanset, hvad disse er.

Til behandling af rynker og ar foretrækker vi at bruge CO2 laser eller neogen plasma, der henholdsvis brænder det absolut øverste hudlag af og tilfører termisk energi til underhuden. Mange oplever også at få pigmentforandringer eller karsprængninger i ansigtet, og disse kan ligeledes mindskes betydeligt med laserbehandling.

Laserbehandling med kvaliteten i top

Laserbehandling er en relativ ny metode til at skabe markante forbedringer i både ansigtet og på resten af kroppen. Derfor er det også helt naturligt, at du har mange spørgsmål til denne banebrydende form for behandling. Hvis du har spørgsmål til laserbehandling som metode til ansigtsløft, besvarer vi dem med glæde – det eneste du skal gøre er at kontakte os.

Fælles for vores forskellige laserbehandlinger er, at du får resultater som ansigtsløft uden kirurgisk indgreb, og alle vores behandlinger udføres af dygtige specialister.

Har de første alderstegn meldt sig, og føler du dig endnu ikke mentalt klar til, at de skal være med til at definere dig som person, er laserbehandling altså en sikker vej at gå mod en strammere og yngre hud.

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]