Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Laserbehandlinger
udført af erfarne speciallæger

Regenclinic i København er specialiseret i laserbehandlinger indenfor Anti Age, med smukke hudforyngende resultater, der revitaliserer din hud og har en langvarig effekt på dit udseende.
Vi er førende indenfor brugen af laser til moderne plastikkirurgi, og udover laserbehandlinger til Anti Age, Facelift og reduktion af rynker kan du hos os finde hjælp til mange andre kosmetiske forbedringer, herunder bl.a. halsløft med laser, fedtsugning med laser, permanent hårfjerning samt fjernelse af acnear, strækmærker, karsprængninger, pigmentpletter og solskader på huden.

Alle vores laserbehandlinger foregår med den nyeste teknologi og bliver udført af en erfaren speciallæge.

CO2 laser, Laserlipolyse, Neogen Plasma og Exelis Elite

Nedenfor kan du læse lidt om de forskellige typer behandlinger, vi udfører, og laserteknologierne vi benytter – og alt efter hvilken kosmetisk forbedring, du ønsker, kan du klikke dig videre til siderne om de konkrete laserbehandlinger og læse mere der.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på klinikken via kontaktformularen her på siden eller på telefon: 60 12 61 37.

Laserbehandlinger mod rynker

Ønsker du at reducere rynker i ansigtet, som skyldes alder eller solskader, skal du vælge en Anti Age laserbehandling, som gør meget mere end Botox og Fillers alene kan gøre. Præcis hvilken laserbehandling, der egner sig bedst, kommer an på din huds generelle tilstand og de specifikke udfordringer, du har. Det finder vi sammen ud af ved en forudgående konsultation, hvor vores speciallæge undersøger dig grundigt og vejleder dig i, hvilken behandling, der passer bedst til lige netop dig og din hud. Ved lettere behandlinger benytter vi typisk Ultraplus VPL, og hvor der er behov for en mere omfattende og dybere behandling, benytter vi CO2 laser eller neogen plasma, for at du kan opnå de allerbedste resultater. Følg linksene til siderne med de forskellige behandlinger for at læse mere om dem eller kontakt Regenclinic på mail eller telefon: 60 12 61 37.

Laserbehandling af pigmentpletter og pigmentforandringer

Alt afhængigt af dybden og omfanget på dine pigmentforandringer vil vi typisk vælge at benytte IPL eller CO2 laser, når du vil have fjernet pigmentpletter og modermærker. Har du modermærker med mørkere pigmentering end normalt, eller er der andet ved dit modermærke, som kan vække mistanke om, at der er noget galt, benytter vi ikke laser men fjerner det kirurgisk, hvorefter vævet med modermærket sendes til mikroskopisk undersøgelse.
Har du allerede nu mistanke om, at der kan være cancer i et modermærke, bør du dog ikke vente men straks søge læge.

Laserbehandlinger af Acne-ar og andre ar

Dybe ar efter acne, brandskader eller ulykker kræver oftest en dyb modificering af huden og derfor også en dyb laserbehandling. Til dybe laserbehandlinger anvender vi CO2 laser eller neogen plasma. Alt efter hvor dybt arvævet er, kan det være nødvendigt med flere behandlinger over en længere periode, men det ser vi på og rådgiver dig omkring, når du er til forkonsultation hos os. Du kan bestille tid til en konsultation her på siden og er meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål. Tlf.: 60 12 61 37.

Laserbehandling til fjernelse af skin tags/hud tags og skønhedspletter

Har du hudlapper, skin tags og/eller uskyldige skønhedspletter, som ingen indikationer har for, at det er nødvendigt at fjerne dem kirurgisk, fjerner vi dem hurtigt og nemt med CO2 laser eller neogen plasma. Vi starter altid med en konsultation, hvor lægen undersøger dine hud tags/skønhedspletter, så vi sikrer os, at du får den rette behandling. Skulle der være noget, som vækker mistanke om sygdom, fjernes vævet kirurgisk og sendes til mikroskopisk undersøgelse.

Laserbehandlinger til fjernelse af strækmærker

Når du vil have fjernet strækmærker – f.eks. efter graviditet eller vægttab – får du de bedste resultater via en dyb laserbehandling, som trænger langt ned i underhuden. Hos Regenclinic benytter vi CO2 laser eller neogen plasma, som effektivt fjerner strækmærker og sætter gang i kroppens egen produktion af ny hud. Særligt behandlingen med Neogen Plasma er banebrydende indenfor laserbehandlinger og benyttes med stor succes til kosmetiske behandlinger, hvor der, udover at forbedre de ydre hudlag, er behov for at stimulere og igangsætte de dybere kollagen-opbyggende lag. Regenclinic er den første og eneste skønhedsklinik i Danmark, som kan udføre laserbehandlinger med Neogen Plasma, som du kan læse mere om, hvis du følger linket til siden. Du er også meget velkommen til at kontakte klinikken, hvis du har spørgsmål om behandlingen.

Laserbehandling af karsprængninger

Karsprængninger og ødelagte blodkar er et udbredt aldersfænomen, som særligt kvinder ønsker at komme til livs. Karsprængninger forekommer mange steder på kroppen, men typisk er det de små net af røde, lilla og pink mønstre i ansigtet, på brystet og på benene, der er mest synlige og generende. Der er flere faktorer, som gør sig gældende, når man lider af karsprængninger; det kan bl.a. være genetiske, hormonelle, vind, vejr, solskader og hudsygdomme, men oftest skyldes det blot, at blodkarrene med alderen bliver mere stive og porøse, hvilket bevirker en dårligere blodcirkulation og –tilstrømning.

De ødelagte kar har ingen funktion, så der er ingen grund til, at du beholder dem, hvis du er led og ked af synet af dem. Karsprængningerne kan nemt og nænsomt fjernes med laser, og hos Regenclinic anvender vi IPL eller en diode laser, som virker via en bestemt bølgelængde, specielt velegnet til fjernelse af kar. Alt afhængigt af hvor store og kraftige sprængningerne er, kræver det typisk en – fire behandlinger, før du har opnået det optimale resultat.

Fedtreduktion via laserbehandling

Små overflødige fedtdepoter kan reduceres via behandlinger med den nyeste teknologi, Exilis Elite, som egentlig ikke er laser men en skånsom og smertefri behandlingsmetode, som foregår via radiofrekvens- og elektroniske strømbølger. Indtil nu er Regenclinic den første og eneste skønhedsklinik i Danmark, som kan tilbyde dig behandling med Exelis Elite.
Har du brug for et mere radikalt indgreb som eksempelvis fjernelse af dobbelthage eller kalkunhals via et halsløft eller fjernelse af fedt og/eller løs hud på armene via et armløft, benytter vi Laserlipolyse til dette. Alle behandlinger med Laserlipolyse udføres på vores klinik i Malmø.

Har du spørgsmål vedrørende en laserbehandling på Regenclinic, eller ønsker du at bestille tid til en konsultation, kan du få fat i os via kontaktformularen her på siden eller kontakte klinikken på telefon:
60 12 61 37.

– Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Total Eye rejuvenatorMed dette tilbud får du

  • Øvre Øjelågsplastik
  • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
  • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe rande under øjnene
Normalpris 19.800,- Nu 16.830,-Du får 15% rabat

Botox og fillersMed dette tilbud får du

  • 2 Valgfri Botox områder
  • 2x1ml Valgfri Neauvia Organic Filler
Normalpris 9.000,- Nu 7.200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed dette tilbud får du

  • Lasersmartsculpt
  • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22.900,- Nu 19.465,-Du får 15% rabat

Praktisk info

Regenclinic København
Lyngbyvej 11, 1. sal, 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk
Besvares indenfor 24 timer

Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Her er klinikkenVi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]