Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

LaserLipolyse halsløft giver flotte resultater

Det er helt naturligt og normalt med alderen at få hud, som hænger ved halsen. Med tiden vil huden blive slappere, og afhængigt af livsstil og gener er det forskelligt, hvor stort problemet er. Mange mennesker er kede af deres slappe hud omkring halsen, men heldigvis er der i dag meget, man kan gøre – også uden at få ar, mén og en lang rehabiliteringstid.

Få et skånsomt halsløft med LaserLipolyse

Med en effektiv og skånsom behandling med laserLipolyse, kan du få løftet huden ved halsen, så du ikke længere har dobbelthage eller løs hud. Det kan give overraskende store forandringer ved udseendet at få strammet halspartiet op, så du ser yngre ud. For meget hud ved halsen kan få os til at se mere overvægtige eller gamle ud, end vi er. Men heldigvis er det i dag muligt at fjerne uønsket fedt eller hud ved halsen på en skånsom måde.

Med en laserbehandling kan både kvinder og mænd få fjernet løs hud skånsomt og effektivt. Det foregår ved, at laseren fjerner de små fedtdepoter i huden, så meget af fedtet fjernes – samtidig får man en opstramning af huden. Her bruger man en ultratynd laserfiber, som man lægger lige under hudoverfladen. Energien fra laseren opvarmer fibrene, så de trækker sig sammen, og så de små fedtdepoter smelter væk. Behandlingen vil blive ved med at arbejde i 3-6 måneder hvor huden hele tiden bliver pænere og mere fast. Man får altså på den måde en meget effektiv men skånsom behandling, som adskiller sig meget fra traditionelle halsløft.

Få lavet dit halsløft professionelt

Hos Regenclinic er det muligt at få en behandling med den nye teknologi, hvor vi foretager halsløft skånsomt med laser. Hos Regenclinic har vi den nyeste og mest effektive teknologi inden for skønhedspleje, og vi har mange års erfaring inden for hudpleje. Et halsløft hos os er en kort og simpel procedure med en kort rehabiliteringstid, og med et halsløft hos os får du ingen grimme ar eller andre mén fra behandlingen. Der er derfor rigtigt mange fordele forbundet med at vælge en laserbehandling som behandlingsmetode for dit halsløft.

Tag kontakt til Regenclinic og hør mere

Hvis du gerne vil have et smukkere halsparti med en opstrammet og mere frisk hud, er en laserbehandling oplagt. Hvis du vil være sikker på at være i trygge hænder med en erfaren og professionel behandler, er du altid velkommen til at kontakte Regenclinic. Vi fortæller meget gerne mere om vores behandlinger, og vi tager os altid god tid til at lytte til dine ønsker og behov. På den måde kan vi bedst muligt sammen finde den helt rigtige løsning for dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]