Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Laserlipolyse
Få en effektiv fedtsugning med laser

Laserlipolyse eller “laser fedtsugning” giver en smukkere og mere attraktiv kropsform. Behandlingen udføres ved hjælp af en meget tynd laserfiber, som med laserenergi arbejder i underhuden/fedtet i det ønskede område og hjælper til at opløse det overflødige kropsfedt og forbedrer opstramningen af huden. Resultatet er et mere friskt og attraktivt udseende.

Laserlipolyse-behandlingen differentierer sig fra almindelige fedtsugningsmetoder på flere punkter: Den er mini-invasiv pga. sin beskedne kaliberstørrelse på laserfiberen, hvilket betyder at risikoen for blodansamlinger formindskes. Samtidig er den yderst effektiv til at stramme hals (se halsløft), mave, arme og ben uden behov for at fjerne overflødig hud, som det ellers er tilfældet ved almindelig fedtsugning.

Den ideelle kandidat til fedtsugning med laser

For at gennemgå kropskonturering med laserlipolyse skal du være i besiddelse af et alment godt helbred, en gennemsnitlig kropsvægt og have genstridige fedtdepoter på bestemte områder af kroppen. Med laser fedtsugning kan fedtdepoter, der er resistente over for diæter og træning, fjernes med gode resultater. Behandlingen kan udføres på områder i nakke, ansigt, hofter, talje, mave, hage, overarme, ryg, knæ, ankler, indre og ydre lår.

Laserlipolyse eller BodyJet fedtsugning?

I nogle tilfælde kan man opnå et endnu bedre resultatet ved at kombinere laserlipolyse og BodyJet fedtsugningen. Som en af de få klinikker i Norden udfører Regenclinic kropskonturering med begge fedtsugningsteknikker, så er det en kombinationsbehandling, der vil være mest succesfuld for dig, kan du få den her. Forud for behandlingen kommer du til en konsultation, hvor vi taler sammen om det “problemområde”, du har, og her vil vores speciallæge vejlede dig i, hvilken behandlingsform, der vil give dig det optimale resultat.

Rehabiliteringstiden efter fedtsugning med laser

Rehabiliteringstiden efter en fedtsugning med laser varierer fra person til person og afhænger også af omfanget af behandlingen samt behandlingsområdet. Ved mindre fysisk krævende arbejde vil du sandsynligvis kunne gå på arbejde allerede dagen efter din fedtsugning. Ved mere fysisk krævende arbejde eller større behandlingsområder kan det være nødvendigt med et par dage hjemme, og her anbefaler vi, at du får udført behandlingen op mod en weekend. Blå mærker og lidt hævelse fra det behandlede område kan opstå og er ganske normalt. Disse gener forsvinder typisk efter 1 – 2 uger. Afhængigt af behandlingsområdet tilpasses et specielt kompressionstekstil, som du skal bære i 4-6 uger.

Efter din laser fedtsugning vil der være en løbende proces med forbedring og evaluering, og det endelige resultat vil du typisk kunne se 3-4 måneder efter operationen.

Vi gør opmærksom på, at fedtsugningen foregår på vores klinik i Malmø.

Total Eye rejuvenatorMed dette tilbud får du

  • Øvre Øjelågsplastik
  • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
  • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe rande under øjnene
Normalpris 19.800,- Nu 16.830,-Du får 15% rabat

Botox og fillersMed dette tilbud får du

  • 2 Valgfri Botox områder
  • 2x1ml Valgfri Neauvia Organic Filler
Normalpris 9.000,- Nu 7.200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed dette tilbud får du

  • Lasersmartsculpt
  • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22.900,- Nu 19.465,-Du får 15% rabat

Praktisk info

Regenclinic København
Lyngbyvej 11, 1. sal, 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk
Besvares indenfor 24 timer

Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Her er klinikkenVi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]