Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Laserlipolyse
Effektiv laser fedtsugning

Vi gør opmærksom på at fedtsugningen foregår på vores klinik i Malmø.

Laserlipolyse eller “laser fedtsugning” giver en smukkere og mere attraktiv kropsform. Behandlingen udføres ved hjælp af en meget tynd laserfiber, som med en laser energi arbejder i underhuden/fedtet i et ønsket område og hjælper til at opløse det overflødige fedt fra kroppen, samtidig med at forbedre opstramningen af huden. Resultatet giver dig et mere friskt og attraktivt udseende. Laserlipolyse behandlingen er forskellig fra almindelige fedtsugningsmetoder på flere punkter: Den er mini-invasiv pga. sin beskedne kaliberstørrelse på laserfiberen, hvilket betyder at risikoen for blodansamlinger formindskes. Samtidig er den yderst effektiv til at stramme hals (se halsløft), mave, arme og ben uden behov for at fjerne overflødig hud, som det ellers er ved almindelig fedtsugning.

Den ideelle kandidat til laserlipolyse

For at gennemgå kropskonturering med laserlipolyse skal du være en person med almen godt helbred, en gennemsnitlig kropsvægt og have genstridige fedtdepoter på bestemte områder af kroppen. Med laserlipolyse kan fedtdepoter der er resistente over for diæter og træning, med held fjernes. Behandlingen kan udføres for områder i nakke, ansigt, hofter, talje, mave, hage, overarme, ryg, knæ, ankler, indre og ydre lår.

Laserlipolyse eller BodyJet fedtsugning?

Som en af de få klinikker i Norden, udfører Regenclinic kropskonturering med begge tekniker. Alt afhængig af det “problemområde” du har, vil vores speciallæge vejlede dig og finde den behandlingsforms som vil give dig det bedste resultat. I nogle tilfælde kan man få et endnu bedre resultatet ved at kombinere laserlipolyse og BodyJet fedtsugningen.

Rehabiliteringstid

Rehabiliteringstiden kan variere individuelt og afhænger også af omfanget, samt behandlingsområdet. Ved mindre fysisk krævende arbejde kan man ofte gå på arbejdet næste dag. Ved mere fysisk krævende arbejde, eller større behandlingsområder kan det være nødvendigt med et par dage hjemme og det anbefales i et sådan tilfælde, at man udfører proceduren op mod weekenden. Blå mærker og lidt hævelse fra operationsområdet kan opstå og er ganske normalt. Disse forsvinder typisk efter 1 – 2 uger. Afhængig af behandlingsområde tilpasses et specielt kompressionstekstil, som man bærer i 4-6 uger. Efter proceduren vil der være en løbende proces med forbedring og evaluering. Det endelige resultat vil typisk ses 3-4 måneder efter operationen.

Total Eye rejuvenatorMed denne pakke får du

  • Øvre Øjelågsplastik
  • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
  • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe øjenrande
Normalpris 19800,- Nu 16830,-Du får 15% rabat

Botox and fillersMed denne pakke får du

  • 2 Valgfrie Botox områder
  • 2x1ml Valgfrie Neauvia Organic Filler
Normalpris 9000,- Nu 7200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed denne pakke får du

  • Lasersmartsculpt
  • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22900,- Nu 19465,-Du får 15% rabat

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]