Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Neogen Plasma
Ny, effektiv laserbehandling

Neogen er en helt ny innovativ laser energi, som knap nok kan kaldes laser. Det er principielt en nitrogen gas, som omdannes til plasmaenergi. Energien trænger ned gennem huden med en pulserende termisk energi, der modificerer hud/underhud. Neogen plasma efterlader hudoverfladen som en beskyttende hinde, mens der foregår en modulering og reparation nedefra. Efterhånden vil hudoverfladen skalle af. Man er nogenlunde tilbage til normalt udseende efter 1-2 uger. Opbygningsprocessen med hudopstramning kan fortsætte over et år efter behandlingen.
Synlige og flotte resultater kan dog ses allerede efter 4-5 uger. Velkommen til en yngre og finere hud. Neogen plasma er traditionel CO2 laser behandling overlegen. Rehabiliteringstiden (tiden indtil din hud ser normal ud igen) er lidt længere. Til gengæld har du kun behov for én behandling. Desuden er risikoen for hud infektioner og hyperpigmentering markant lavere for Neogen plasma, end for CO2 laserbehandling.

Hvorfor får vi rynker?

Vi får alle rynker, fordi vores hud degenerer. I begyndelsen 20’erne er vores hud optimal stram med masser af kollagen (bindevæv) og forskellige proteinstrukturer. Det gør, at den ungdommelige hud holder en fornuftig elasticitet. Men allerede fra midten af 20’erne går det ned af bakke, og indholdet af kollagen falder herefter år for år. Hvor hurtigt det går, afhænger af rigtig mange ting – for eksempel genetiske forhold, livsstil og stress. Hudstrukturen/hudtykkelsen bliver altså konstant tyndere samtidig med, at vi mister fedt i ansigtet – hvis vi ellers holder den slanke linje. Derved bliver huden slap og uelastisk, og der opstår rynker.

Værd at vide om Neogen Plasma laserbehandlingen

Da laserbehandlingen ikke er smertefri, vil du altid blive anbefalet at tage smertestillende og beroligende medicin på dagen. Dette vejleder vi dig selvfølgelig om. Husk du ikke kan køre bil umiddelbart efter. Har du tendens til forkølelsessår (herpes) anbefaler vi, at du tager Acyclovir tabletter samme dag som behandlingen.

Pris for Neogen Plasma

Prisen varierer alt efter hvilket område der ønskes behandlet og starter fra 2200 kr. pr behandling.

Total Eye rejuvenatorMed denne pakke får du

  • Øvre Øjelågsplastik
  • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
  • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe øjenrande
Normalpris 19800,- Nu 16830,-Du får 15% rabat

Botox and fillersMed denne pakke får du

  • 2 Valgfrie Botox områder
  • 2x1ml Valgfrie Neauvia Organic Filler
Normalpris 9000,- Nu 7200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed denne pakke får du

  • Lasersmartsculpt
  • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22900,- Nu 19465,-Du får 15% rabat

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]