Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Neogen Plasma
Den revolutionerende laserbehandling mod rynker og løs hud

Når du vælger en hudforyngende behandling med Neogen Plasma, får du en yderst effektiv behandling mod rynker og løs hud med en ny innovativ laserenergi, som knap nok kan kaldes laser – men i virkeligheden er en nitrogengas, som omdannes til plasmaenergi.

En hudforyngende behandling med Neogen plasma er traditionel CO2 laserbehandling overlegen, men rehabiliteringstiden (tiden indtil din hud ser normal ud igen) er lidt længere end ved de traditionelle laserbehandlinger mod rynker. Til gengæld har du kun behov for én behandling med Neogen plasma, og risikoen for hudinfektioner og hyper-pigmentering er markant lavere, end den er ved en CO2 laserbehandling.

Sådan foregår en hudforyngende behandling med Neogen Plasma

Ved en hudforyngende behandling med Neogen Plasma trænges plasmaenergien ned gennem huden med en pulserende termisk energi, der modificerer huden/underhuden. Umiddelbart efter behandlingen med Neogen plasma efterlades din huds overflade som en beskyttende hinde, og mens der foregår en modulering og reparation nedefra, skaller det øverste hudlag af nogle dage efter behandlingen.

Dagene efter din behandling med Neogen Plasma

Du skal være forberedt på, at du er ikke specielt køn, mens dit øverste hudlag skaller af, så du vil nok foretrække at undgå sociale aktiviteter i disse dage. Til gengæld er du i fuld gang med en effektiv forandring til et friskere udseende, og allerede i løbet af fire – seks dage er det øverste hudlag skallet af, og du kan atter gå ud og vise dit ansigt frem.

Beskyt din nye, fine ansigtshud

Din ny hud er i starten lidt mere rødlig og sart end normalt, så du skal benytte en mild og god fugtighedscreme og beskytte huden med solcreme – minimum faktor 30 – men allerede efter en til to uger har rødmen fortaget sig, og du er nogenlunde tilbage til dit normale udseende.

Synlig og mærkbar rynkereduktion og hudforyngelse

Opbygningsprocessen, hvor opstramningen af ansigtshuden foregår nedefra de dybere lag af din hud, er nu i fuld gang, så nu skal du bare pleje din hud som vanligt og lade tiden arbejde for dig.
Både rynkereduktionen og den opstrammende effekt fortsætter typisk gennem mere end et år efter behandlingen er foretaget, men allerede efter 4-5 uger, vil du begynde at se de første synlige og flotte tegn i form af mindre dybe rynker og en generelt fastere hud med mere ungdommelig glød.

Inden en hudforyngende behandling med Neogen Plasma

Før du kan få foretaget en hudforyngende behandling med Neogen Plasma hos Regenclinic, skal du til en konsultation hos os og efterfølgende have 7 dages betænkningstid. Ved konsultationen undersøger vi din hud og fortæller nærmere om, hvad du kan forvente at få ud af behandlingen, så du er sikker på, om Neogen Plasma er den korrekte behandlingsmetode til netop din hud og dine behov. Du har her muligheden for at stille alle de spørgsmål, der måtte falde dig ind, og vi giver dig både råd og vejledning til tiden efter den hudforyngende behandling.

På dagen for din Neogen Plasma-behandling

Selve behandlingen med Neogen Plasma varer mellem 10-30 minutter alt efter hvor meget af huden, der skal behandles. Mens behandlingen udføres, føles den hverken behagelig eller smertefri, så inden vi går i gang, får du udleveret smertestillende samt evt. lidt beroligende medicin og får lokalbedøvende creme smurt på huden.

Du skal være opmærksom på, at medicinen bevirker, at du ikke må køre bil umiddelbart efter behandlingen, og har du tendens til forkølelsessår (herpes) anbefaler vi, at du tager Acyclovir tabletter samme dag som behandlingen.

Umiddelbart efter behandlingen er foretaget, smører vi vaseline på din hud for at beskytte den og holde den hydreret. Du skal herefter selv benytte Vaseline flere gange dagligt efter behov, indtil huden er skallet helt af, og efterfølgende huske at benytte en god fugtighedscreme og solcreme med høj faktor (minimum faktor 30 og meget gerne faktor 50).

Pris for en hudforyngende behandling med Neogen Plasma

Priserne for hudforyngende behandlinger med Neogen Plasma ligger fra kr. 2.200,- pr behandling og varierer alt efter hvor meget samt hvilket område af huden, du ønsker behandlet.

Kontakt os her eller ring til klinikken på  tlf.: 60 12 61 37 for at høre nærmere og bestille tid til en konsultation, så vi sammen kan lægge den rigtige behandlingsplan for dig.

Total Eye rejuvenatorMed dette tilbud får du

  • Øvre Øjelågsplastik
  • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
  • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe rande under øjnene
Normalpris 19.800,- Nu 16.830,-Du får 15% rabat

Botox og fillersMed dette tilbud får du

  • 2 Valgfri Botox områder
  • 2x1ml Valgfri Neauvia Organic Filler
Normalpris 9.000,- Nu 7.200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed dette tilbud får du

  • Lasersmartsculpt
  • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22.900,- Nu 19.465,-Du får 15% rabat

Praktisk info

Regenclinic København
Lyngbyvej 11, 1. sal, 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk
Besvares indenfor 24 timer

Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Her er klinikkenVi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]