Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Ønsker du et yngre udseende – her er dine mange muligheder

Hvis du gerne vil have et yngre og mere friskt udseende, er der mange virkningsfulde og skånsomme muligheder. Teknologien inden for skønhedspleje er i dag meget fremskreden, og der er rigtigt mange muligheder for at få behandlinger, som ikke indebærer kirurgi og lang rehabiliteringstid.

Forskellige behandlingsmuligheder

Hvis du ønsker et smukkere, mere frisk udseende, er der en lang række muligheder for behandlinger.

Du kan for eksempel få en fedtsugning, et armløft, et ansigtsløft uden kirurgi, en Exilis Elite behandling, en PRP behandling, en behandling mod appelsinhud, en permanent hårfjerning og forskellige virkningsfulde laserbehandlinger.

I dag er det muligt at få en botox– eller restylanebehandling, hvrestylanebehandlingor du får et ansigtsløft helt uden at operere. Det er en ny, skånsom og effektfuld behandlingsform, som kun er muligt at få steder i landet. Her kombinerer man behandlinger som botox, restylane med eksempelvis laser behandling, så man samlet set får nogle meget naturlige og flotte resultater. Det er en effektfuld behandlingsform, men vigtigst af alt er den skånsom og har en meget kort rehabiliteringstid. Her får du ikke som ved operationer ar, og din hud bliver ikke medtaget. De synlige resultater og den skånsomme metode gør den nye teknik meget populær. Du får en synligt mere glat, opstrammet og frisk hud.

I stedet for kirurgi kan du i dag også få et halsløft med en helt ny teknologi, hvor man anvender laser frem for en kniv. Med et halsløft med laser, kan du få fjernet den dobbelthage og det overskydende hud, som du er træt af, og det gør en overraskende stor positiv forskel at få strammet huden ved halspartiet op. Laserbehandlingen gør beslutningen og selve processen ved at få lavet et halsløft mindre og mere overskuelig, og på den måde kan behandlingen hjælpe flere mennesker til at komme til at føle sig mere smukke.

Med tiden vil vi alle opleve, at vores hud bliver mere slap, og at den mister ungdommens mere friske glød. Det er okay og helt naturligt. Men hvis det er noget, som du er ked af, eller som du skammer dig over, er der mange gode muligheder for at komme det til livs, så du kan fremstå som den bedste udgave af dig. Vi vil hjælpe dig til at føle dig så smuk som overhovedet muligt. Det vil vi, fordi det ofte er med til at give et andet overskud og en anden glæde hos mennesker, hvis de føler sig godt tilpas.

Tag kontakt til Regenclinic

Hvis du gerne vil høre mere om de mange muligheder, der er inden for skønhedspleje, er du altid velkommen til at kontakte Regenclinic. Vi har en lang række behandlingsmuligheder, som kan give dig et yngre udseende. Vi tager os altid god tid til at snakke med vores kunder og hjælpe dem til at finde den helt rigtige løsning. Der er stor forskel på, hvad den enkelte ønsker at få ud af en behandling, og vi tager altid hensyn til hvert enkel af vores kunders behov og ønsker.

Du er meget velkommen til at ringe til klinikken for spørgsmål, en snak eller et tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]