Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Om klinikken

Passionen for æstetiske behandlinger, herunder kropskulpturering og anti aging behandlinger, skaber grundlaget for Regenclinic. Udgangspunktet er ikke kirurgiske skønhedsbehandlinger, uden narkose og med minimal rehabiliteringstid, dedikeret til flotte og naturlige resultater – følelsen af at tiden skrues flere år tilbage. Dette uden omfattende behandlingsmetoder, der forhindrer at videreføre en normal dagligdag, lige efter behandlingerne.

“Æstetiske behandlinger der giver følelsen af tiden skrues flere år tilbage”

Regenclinic er grundlagt og drives af speciallæge Tony Kristensen, der med stor passion har fulgt – og stadig følger – udviklingen indenfor den æstetiske verden, som omfatter de ikke kirurgiske og mini-kirurgiske æstetiske- og anti aging behandlinger. Aktiv deltagelse i udenlandske konferencer og messer gør at klinikken hele holder sig opdateret i den hastige udvikling der foregår indenfor området, samt er forrest i feltet hvad der angår de nyeste og mest innovative behandlinger og tilbyder således flere nye og effektive behandlinger, som den eneste klinik i landet. Eksempler herpå er: Exilis Elite og behandlingen mod appelsinhud.

De nyeste og mest effektive teknikker og metoder

Klinikkens filosofi er, at hver enkelt behandling tilpasses individuelt og forudsætningen for succes er forskellig. En åben og ærlig dialog med klienten, omkring afstemning af forventninger ser vi som en mere holdbar kunderelation, frem for at sælge ud af falske forhåbninger. I nogle tilfælde kan dine ønsker opnås ved en enkelt behandling, ved andre tilfælde kan det være nødvendigt at kombinere behandlinger. Det er vigtigt for os at at holde os opdateret med den nyeste viden, teknologi og metoder – sammen med mange års erfaring og uddannelse og kurser gør det os i stand til at vejlede hver enkelt person til den behandlingsform der vil give det bedst mulige resultat.

Klinikken arbejder med de nyeste tekniker indenfor fedtsugninger, injektions- og laserbehandlinger. Hvad enten det er hudforyngelse eller udformning af nogle regioner, kan vi tilbyde individuelt tilpassede behandlinger, med udgangspunkt i dine ønsker, ambitioner men også forudsætninger. Eksempler på behandlinger: Permanent hårfjerning, halsløft, botox.

Medlem i følgende forbund:

Klinikken er medlem af en lang række forbund, herunder:

Vil du booke en konsultation, stille et spørgsmål eller bare høre mere om en behandling kan du ringe på 60 12 61 37, skrive en mail til info@regenclinic.dk, eller udfylde kontaktformularen til højre. Ønsker du at booke tid kan dette gøres ved at klikke her.

Total Eye rejuvenatorMed denne pakke får du

  • Øvre Øjelågsplastik
  • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
  • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe øjenrande
Normalpris 19800,- Nu 16830,-Du får 15% rabat

Botox and fillersMed denne pakke får du

  • 2 Valgfrie Botox områder
  • 2x1ml Valgfrie Neauvia Organic Filler
Normalpris 9000,- Nu 7200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed denne pakke får du

  • Lasersmartsculpt
  • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22900,- Nu 19465,-Du får 15% rabat

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]