Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Om Regenclinic

Skønhedsklinikken Regenclinic er grundlagt i 2014 og drives i både København og Malmø af speciallæge Tony Kristensen, som gennem mange års arbejde på klinikker i Danmark og Sverige har specialiseret sig i æstetisk plastikkirurgi og laserbehandlinger.

Specialister i moderne plastikkirurgi og Anti Age behandlinger

Det er Tonys store passion for moderne plastikkirurgi, herunder kropsskulpturering, hudforyngelse og anti age-behandlinger, som er grundlaget for skønhedsklinikken, og udgangspunktet for alle vores behandlinger er ikkekirurgisk plastikkirurgi – dvs. skønhedsbehandlinger uden brug af kirurgi og narkose – som giver flotte og naturlige resultater med blot en minimal rehabiliteringstid.

Såvel Tony som det øvrige personale på Regenclinic er konstant opdateret på udviklingen indenfor ikkekirurgisk og mini-kirurgisk plastikkirurgi og anti age behandlinger, og vores aktive deltagelse i udenlandske konferencer og messer gør, at du, når du vælger en skønhedsbehandling hos Regenclinic, er i sikre hænder hos specialister, som ligger forrest i feltet med de nyeste og mest innovative behandlinger indenfor plastikkirurgi.

Førende indenfor fedtsugninger, laserbehandlinger og rynkereduktion

Hos Regenclinic finder du i Tony Kristensen en af blot få læger i Norden, som udfører fedtsugninger via de to nyeste og mest innovative teknikker BodyJet (Water Assisted Liposuction) og LaserLipolyse (laser-fedtsugning). Derudover er Dr. Kristensen en af de få læger, som er certificeret i og kan tilbyde den banebrydende laserbehandling NeoGen Plasma til hudforyngelse og generel forbedring af huden samt CO2 Fraktioneret Laser, som er særlig effektiv til fjernelse af ar og solskader på huden.

Udover de gængse behandlinger med Botox og Fillers finder du hos Regenclinic flere nye og effektive skønhedsbehandlinger, som ingen andre klinikker i landet kan tilbyde. Blandt andet tilbyder vi den populære fedt- og rynkereducerende behandling Exilis Elite og en særdeles effektiv behandling mod appelsinhud.

Plastikkirurgi og skønhedsbehandlinger som holder, hvad vi lover

Hos Regenclinic tilpasser vi hver enkelt behandling individuelt, for vi ved, at forudsætningen for en succesfuld skønhedsbehandling er forskellig fra person til person – og hudtype til hudtype – og hos os får du hverken falske forhåbninger eller skønhedsbehandlinger, der ikke holder, hvad vi lover!

Når du vælger en plastikkirurgisk behandling hos Regenclinic, er det første skridt en åben og ærlig dialog, hvor vi først sætter os ind i dine forventninger og mål og herefter fortæller dig om de behandlinger, vi finder mest velegnede, samt de resultater, du kan forvente at opnå. I nogle tilfælde kan dine ønsker opfyldes ved blot en enkelt behandling, i andre tilfælde kan det være nødvendigt med gentagne behandlinger eller evt. en kombination af forskellige behandlinger, men uanset om du skal have en eller flere, kan du være sikker på, at vi aldrig påbegynder din behandling uden på forhånd at have afstemt forløbet og forventningerne til slutresultatet med dig.

Vil du booke en konsultation, have svar på nogle spørgsmål eller blot høre mere om de skønhedsbehandlinger, vi tilbyder, kan du ringe på 60 12 61 37, skrive en mail til info@regenclinic.dk eller udfylde kontaktformularen til højre.

Ønsker du at booke tid, kan du bare klikke her.

Hvem foretager din skønhedsbehandling i København?

Udover speciallægen Tony møder du hos Regenclinic i København Daisy, som er sygeplejerske og certificeret ved Energist Astetic Soulutions, der er førende indenfor lasersystemer, samt Line, som er en erfaren kosmetiker og certificeret i Energist Ultra VPL; den nyeste generation af laserbehandlinger indenfor permanent hårfjerning.

Endvidere har du mulighed for at få foretaget diverse kosmetologbehandlinger som eksempelvis hair extensions og permanent farve af bryn og læber hos vores samarbejdspartnere, Extended Beauty, som tilbyder behandlinger med PMU Permanent Makeup m.m.

Regenclinic er medlem af følgende forbund:

Regenclinic er medlem af en lang række forbund, herunder:

Dansk lægeforening
Läkarförbundet – Läkarförbundet
American Anti-Aging Association
American Society for Laser Medicine and Surgery
Fellowship in Aesthetic Medicine A4M Dubai
Dansk Ortopædisk Selskab
SAKS (Dansk Selskab for Artroskopisk Kirurgi og Sportstraumatologi)

 

Total Eye rejuvenatorMed dette tilbud får du

  • Øvre Øjelågsplastik
  • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
  • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe rande under øjnene
Normalpris 19.800,- Nu 16.830,-Du får 15% rabat

Botox og fillersMed dette tilbud får du

  • 2 Valgfri Botox områder
  • 2x1ml Valgfri Neauvia Organic Filler
Normalpris 9.000,- Nu 7.200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed dette tilbud får du

  • Lasersmartsculpt
  • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22.900,- Nu 19.465,-Du får 15% rabat

Praktisk info

Regenclinic København
Lyngbyvej 11, 1. sal, 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk
Besvares indenfor 24 timer

Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Her er klinikkenVi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]