Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Permanent hårreduktion
i København med prisgaranti

Permanent hårreduktion med laser – med prisgaranti, samt yderligere 50 % rabat, hvis man ønsker flere områder behandlet på samme tidspunkt. Under hudoverfladen ligger hårfolliklerne med blandt andet det formål at holde os varme. Kraftig, uønsket hårvækst kan have flere årsager. Arvelige faktorer eller hormonforstyrrelser er nogle af de vigtigste. Uønskede hår i ansigtet og på kroppen, som fx. bikinilinien, ben eller ryg kan fjernes med permanent hårreduktion – med flere forskellige teknologier, hvor Laser og IPL begge anvendes med de bedste resultater.

Permanent hårreduktion med den nyeste teknologi

På Regenclinic i anvender vi Energist Ultra VPL™ til permanent hårreduktion, som er en ny generation af et avanceret hårreduktionssystem. Den anvender Varied Pulsed light teknologi, som er en videre udvikling af det kendte IPL system. Ved permanent hårreduktion opvarmes det ønskede område til en temperatur, som permanent forhindrer hårvæksten. En hårrod har tre faser – en vækstfase (hvor håret gror ud), en overgangsfase hvor håret ikke længere gror, men tørrer ud og til sidst falder af og hårroden går over i hvilefasen.

Permanent hårreduktion alle steder på kroppen

Uønsket hår kan fjernes fra alle steder på kroppen og inkluderer hår på lår, kinder, overlæbe, bikinilinje, underarme, ryg og bryst osv. Eftersom man kun ”fanger” hårrødder, som er i deres vækst- eller overgangsfase, er det nødvendigt at gentage den permante hårreduktionsbehandling omkring 5-8 gange med ca. 4 ugers intervaller, før alle hårrødder er fjernet. Antallet af nødvendige behandlinger varierer fra person til person og alt efter hvilke områder på kroppen, som ønskes behandlet. Der er størst effekt af permanent hårreduktion på mørke/sorte hår. Lyse dunhår egner sig ikke til permanent hårreduktion, med denne teknologi.

Efter den permanente hårreduktion

Efter behandlingen kan der opstå let rødme i det behandlede område. Denne rødme fortager sig efter nogle timer. I enkelte tilfælde kan der opstå nogle små røde ’knopper’ i det behandlede område, hvilket skyldes kroppens reaktion på de ’afbrændte hårrødder. Knopperne vil forsvinde af sig selv.

Pris for permanent hårreduktion

Vi har prisgaranti på permanent hårreduktion i København og garanterer den bedste og billigste behandlingen. Nedenfor ses priserne per behandling. Ønskes flere områder behandlet under samme behandling betales der fuld pris for det dyreste område og kun 50% af prisen for de efterfølgende områder. Ønsker man eksempelvis sin overlæbe, lænd og mave behandlet, betales fuld pris (800 kr.) for maven og halv pris (250 kr.) for hhv. overlæbe og lænd.

Overlæbe / Hage / Lænd /Brystvorter / Navle til bikinikant
500 kr

Begge armhuler / Kinder/Hals
600 kr

Bikinilinje / Bryst
700 kr

Mave
800 kr

Hele ansigtet / Baglår
1.100 kr

Brazil / Overarme / Underarme / Skuldre
1.200 kr

Baller
1.400 kr

Underben
2.000 kr

Ryg/Lår
2.200 kr

Total Eye rejuvenatorMed denne pakke får du

  • Øvre Øjelågsplastik
  • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
  • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe øjenrande
Normalpris 19800,- Nu 16830,-Du får 15% rabat

Botox and fillersMed denne pakke får du

  • 2 Valgfrie Botox områder
  • 2x1ml Valgfrie Neauvia Organic Filler
Normalpris 9000,- Nu 7200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed denne pakke får du

  • Lasersmartsculpt
  • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22900,- Nu 19465,-Du får 15% rabat

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]