Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Permanent hårfjerning
med laser og prisgaranti

Hos Regenclinic foretager vi permanent hårfjerning med laserbehandlinger og prisgaranti, og du får yderligere 50 % rabat, hvis du ønsker flere områder behandlet på samme tid.

Permanent hårfjerning – en laserbehandling for kvinder og mænd

Permanent hårfjerning er en af mange populære laserbehandlinger, som vi dagligt foretager hos Regenclinic. Hvor det tidligere mest var kvinder, som gik til kamp mod uønsket hårvækst og typisk fik foretaget hårfjerning fra ben, ansigt, armhuler og bikinilinje, er permanent hårfjerning i dag også blevet en populær behandling blandt mænd – og udbredt til alle dele af kroppen hos både mænd og kvinder.

Under hudoverfladen ligger hårfolliklerne med blandt andet det formål at holde os varme, men arvelige faktorer og hormonforstyrrelser kan give så kraftig hårvækst i ansigtet og på kroppen, at hårene for mange mennesker er mere til gene end til gavn. Heldigvis behøver generende hårvækst i ansigtet, bikinilinjen eller på ben, ryg, arme og bagdel ikke længere at være et livsvilkår for nogen mand eller kvinde – både skæg og hår kan nemt reduceres eller fjernes helt via en permanent hårfjerning med laser og IPL, som begge anvendes til de bedste resultater.

Permanent hårfjerning med nyeste teknologi

Hos Regenclinic anvender vi Energist Ultra VPL™, som er nyeste generation af et avanceret hårreduktionssystem til brug ved permanent hårreduktion. Metoden anvender Varied Pulsed light teknologi, som er en videreudvikling af det kendte IPL system. Ved en hårfjerningsbehandling opvarmes det ønskede område til en temperatur, som permanent forhindrer hårvæksten. En hårrod har tre faser – en vækstfase, hvor håret gror ud, en overgangsfase, hvor håret ikke længere gror men tørrer ud og til sidst fasen, hvor håret falder af, og hårroden går i hviletilstand.

Permanent hårfjerning af mørke hår i ansigtet og på kroppen

Uønskede hår kan reduceres alle steder på kroppen, og du kan få fjernet hår på lår, kinder, overlæbe, bikinilinje, underarme, ryg, bryst eller hvor du nu måtte ønske at reducere hårvæksten. Da man kun kan ”fange” hårrødder, som er i deres vækst- eller overgangsfase, er det dog nødvendigt at gentage hårreduktionsbehandlingen ca. fem – otte gange med fire ugers intervaller, før alle hårene er fjernet. Antallet af nødvendige behandlinger varierer fra person til person samt hvilke områder, der behandles. Permanent hårfjerning kan kun foretages på mørke/sorte hår – lyse og dunede hår egner sig ikke til at blive fjernet permanent med denne teknologi.

Efter en hårfjerningsbehandling

Efter hårfjerningsbehandlingen kan der opstå let rødme i det behandlede område. Denne rødme fortager sig i løbet af nogle få timer. I enkelte tilfælde kan der opstå nogle små røde ’knopper’, hvilket skyldes kroppens reaktion på de afbrændte hårrødder. Knopperne forsvinder helt af sig selv.

Pris for permanent hårfjerning

Hos Regenclinic i København får du prisgaranti på permanent hårreduktion og garanteret den bedste og billigste behandling. Nedenfor ses priserne per behandling. Ønsker du flere områder behandlet under samme konsultation, betales der fuld pris for det dyreste område og kun 50% af prisen for de efterfølgende områder. Ønsker du eksempelvis overlæbe, lænd og mave behandlet, betaler du fuld pris (kr. 800,-) for maven og halv pris (kr. 250,-) for hhv. overlæbe og lænd.

Overlæbe / Hage / Lænd /Brystvorter / Navle til bikinikant
500 kr

Begge armhuler / Kinder/Hals
600 kr

Bikinilinje / Bryst
700 kr

Mave
800 kr

Hele ansigtet / Baglår
1.100 kr

Brazil / Overarme / Underarme / Skuldre
1.200 kr

Baller
1.400 kr

Underben
2.000 kr

Ryg/Lår
2.200 kr

Total Eye rejuvenatorMed dette tilbud får du

  • Øvre Øjelågsplastik
  • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
  • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe rande under øjnene
Normalpris 19.800,- Nu 16.830,-Du får 15% rabat

Botox og fillersMed dette tilbud får du

  • 2 Valgfri Botox områder
  • 2x1ml Valgfri Neauvia Organic Filler
Normalpris 9.000,- Nu 7.200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed dette tilbud får du

  • Lasersmartsculpt
  • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22.900,- Nu 19.465,-Du får 15% rabat

Praktisk info

Regenclinic København
Lyngbyvej 11, 1. sal, 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk
Besvares indenfor 24 timer

Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Her er klinikkenVi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]