Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Hudtags

Hvad er hudtags?

Hudtags er små, godartede gevækster, der ikke udgør nogen sundhedsmæssig fare, men ikke desto mindre kan være til stor gene. De små gevækster opstår ofte på steder, hvor huden automatisk folder, fx på øjenlågene, i armhulerne og mellem deller. Fremkomsten af hudtags har ikke nødvendigvis noget med overvægt at gøre, alle kan få dem, selvom fedme dog er en prædisponerende faktor. Da hudtags er godartede, er der som udgangspunkt ingen grund til at fjerne dem, medmindre de generer i hverdagen, eller er meget skæmmende. Dog anbefales det altid at foretage en kirurgisk undersøgelse af det enkelte hudtag, hvis det vokser alarmerende hurtigt eller har en størrelse på over fem cm.

Total fjernelse af hudtags

Under indgrebet tilstræber kirurgen en total fjernelse af hudtagget, da det ellers vil komme tilbage på samme sted efter nogle få måneder. Kirurgisk fjernelse af et hudtag et enkelt sted på kroppen betyder dog ikke, at man ikke kan få hudtags andre steder på kroppen. Visse personer har tendens til at få rigtig mange hudtags flere forskellige steder på kroppen.

Pris på fjernelse af hudtags

Prisen for fjernelse af hudtags starter fra 1700 kr., men den præcise pris afhænger dog af hudtaggets størrelse, væksthastighed og andre individuelle faktorer, der varierer fra patient til patient.
Kontakt os i dag for at høre mere og få en pris på fjernelsen af din pigmentplet eller hudtags. Du kan ringe til klinikken på 60126137 eller skrive en e-mail på info@regenclinic.dk eller benytte kontaktformularen her på siden.

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]