Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

PRP behandling
Få en hudforyngende behandling med PRP

En PRP-behandling genopbygger huden og forbedrer hudkvaliteten. Resultatet af behandlingen er en bedre glød og spændstighed i huden, da behandlingen genopbygger kollagenerne. PRP-behandlingen er alsidig og kan også anvendes til andre problematikker, som f.eks. strækmærker og som supplement til dybe laserbehandlinger.

Hvad er PRP-behandling (Platelet Rich Plasma)?

Blodplader er en naturligt forekommende del af blodet og spiller en vigtig rolle i sårheling og regenerering af væv. PRP-behandlingen fremmer kollagendannelse og forbedrer blodforsyningen til væv – begge dele er vigtige faktorer i anti-age -behandlinger. Hudens tekstur forbedres, idet PRP-behandlingen stimulerer væksten af nyt hudvæv.

En PRP-behandling (også kaldet PRP hudforyngelse terapi) er en naturlig tilgang til at forbedre tilstanden af din hud. Ved behandlingen bruges din krops egne unikke vævsvækstfaktorer og helende egenskaber til at genoplive huden – ved at forbedre blodforsyningen og stimulere dannelsen af collagen. Resultatet forbedres gradvis over tid, og det tyder på, at effekten af en PRP-behandling varer længere end kemiske behandlinger (som f.eks. Botox), og PRP-behandlingen skal således ses som en mere langsigtet investering. Man kan sige at PRP hudforyngelse-terapi (PRP-behandling) er specielt designet til dig, af dig!

Ønsker du det umiddelbart hurtige resultat fra traditionelle fillers (som eksempelvis restylane) er det også muligt at kombinere en PRP-behandling med en Filler-behandling.

Hvad indebærer en PRP-behandling?

En lille prøve af dit eget blod behandles i et højt specialiseret system, specielt designet til at ekstrahere Blodpladerigt Plasma (PRP) på en sikker, klinisk måde, hvorefter denne PRP indsprøjtes i de områder af ansigtet og på halsen, hvor du ønsker en hudforyngende effekt.

Hvordan lang tider tager PRP-behandlingen?

PRP indeholder høje niveauer af vævsvækst og regenerative faktorer, som er afgørende for hudforyngelse og reparation. PRP er i stigende grad anerkendt af specialiserede klinikere, som en nyttig naturlig intervention, til at fremme stimuleringen af vækst af væv og collagener. Alt afhængigt af, hvor meget du ønsker udført, vil proceduren typisk tage et sted mellem 30 – 60 min., fra du ankommer til du forlader klinikken.

Er en PRP-behandling sikker at anvende?

Til PRP-behandling bliver der benyttet blodpladerigt plasma fra din egen krop – som altså er dit eget unikke væv. Det vil sige, at du bruger dit eget blod til at reparere og forbedre din hud. Det blodpladerige plasma behandles under strenge kliniske standarder, som alle klinikere skal overholde, når der arbejdes med blodprodukter, og behandlingen af blodet er på “point of care”, ved siden af patienten, så du kan roligt føle dig helt tryg og sikker ved en PRP behandling.

Er der ubehag efter en PRP-behandling?

Let hævelse og rødme kan være til stede efter proceduren, men dette er normalt og midlertidigt, og vi giver dig naturligvis god behandling og pleje. Alle mennesker er unikke, og reaktionen på PRP-behandlingen kan variere, men bivirkninger er sjældne. Det er muligt at anvende en lokal bedøvelse, der påsmøres før PRP-behandlingen. Du kan føle en “prikkende” fornemmelse efter indgrebet, og der kan være rødme, let hævelse og blå mærker. Disse symptomer forsvinder dog hurtigt.

Hvilke ændringer vil jeg mærke efter en PRP-behandling?

PRP-behandlingen fremmer din vævsvækst og forbedrer blodtilførslen til dit væv, så din huds tekstur vil forbedre sig i takt med, at nye vævsceller vokser, og du vil få en bedre glød og spændstighed i huden. Der går som regel mellem 3-6 uger, før du rigtigt kan se resultaterne, som fortsætter med at forbedre sig over tid og typisk holder ca. 1 – 2 år. De bedste resultater opnås ved 1 – 3 behandlinger.
Vi er alle unikke, så resultaterne afhænger også af en række faktorer som din generelle sundhedstilstand, din alder og dine kostvaner, om du ryger samt en række andre sundhedsmæssige faktorer.

Vi gør opmærksom på, at PRP-behandlingen foregår på vores klinik i Malmø.

Pris for PRP-behandling

En PRP-behandlingen koster kr. 3.900.- hos Regenclinic

Total Eye rejuvenatorMed dette tilbud får du

  • Øvre Øjelågsplastik
  • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
  • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe rande under øjnene
Normalpris 19.800,- Nu 16.830,-Du får 15% rabat

Botox og fillersMed dette tilbud får du

  • 2 Valgfri Botox områder
  • 2x1ml Valgfri Neauvia Organic Filler
Normalpris 9.000,- Nu 7.200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed dette tilbud får du

  • Lasersmartsculpt
  • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22.900,- Nu 19.465,-Du får 15% rabat

Praktisk info

Regenclinic København
Lyngbyvej 11, 1. sal, 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk
Besvares indenfor 24 timer

Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Her er klinikkenVi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]