Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

PRP behandling
Hudforyngende behandling med PRP

En PRP behandling genopbygger huden og forbedrer hudkvaliteten. Resultatet af behandlingen er en bedre glød og spændstighed i huden, da behandlingen genopbygger kollagenerne. PRP behandlingen er alsidig, og kan også anvendes til andre problematikker, som f. eks. strækmærker og som supplement til dybe laserbehandlinger.

Hvad er PRP behandling (Platelet Rich Plasma)?

Blodplader er en naturligt forekommende del af ens eget blod og spiller en vigtig rolle i sårheling og regenerering af væv. PRP behandlingen fremmer kollagen dannelse og forbedrer blodforsyningen til væv – begge dele er vigtige faktorer i anti-aging behandlinger. Din hudtekstur vil forbedres, idet PRP behandlingen stimulerer væksten af nyt hudvæv.

En PRP behandling (også kaldet PRP hudforyngelse terapi) er en naturlig tilgang til at forbedre tilstanden af ens hud. Man bruger sin krops egne unikke vævsvækstfaktorer og helende egenskaber, til at genoplive huden – ved at forbedre blodforsyningen og stimulere dannelsen af collagen. Resultatet vil gradvis forbedres over tid og det tyder på at en PRP behandling varer længere end kemiske behandlinger (som f.x. botox) og PRP behandlingen skal således ses som en mere langsigtet investering. Man kan sige at PRP hudforyngelse terapi (PRP behandling) er specielt designet til dig, af dig!

Ønsker man det umiddelbare hurtige resultat fra traditionelle fillers (som f.eks. restylane) er det ikke en forhindring at kombinere disse, med en PRP behandling.

Hvad indebærer en PRP behandling?

En lille prøve af dit eget blod behandles i et højt specialiseret system, specielt designet til at ekstrahere Blodpladerigt Plasma (PRP) på en sikker, klinisk måde, hvorefter denne PRP indsprøjtes i de områder af ansigtet og på halsen, der ønskes hudforyngelse på.

Hvordan lang tider tager PRP behandlingen?

PRP indeholder høje niveauer af vævsvækst- og regenerative faktorer, som er afgørende for hudforyngelse og reparation. PRP er i stigende grad anerkendt af specialiserede klinikere, som en nyttig naturlig intervention, til at fremme stimuleringen af vækst af væv og collagener. Afhængig af hvor meget man ønsker udført, vil proceduren typisk tage fra 30 – 60 min., fra man kommer, til man forlader klinikken.

Er en PRP behandling sikker at anvende?

Til PRP behandling bliver der benyttet blodpladerigt plasma fra din egen krop, som altså er ens eget unikke væv – det vil sige at du bruger dit eget blod til at reparere og forbedre din hud med. Det blodpladerige plasma behandles under strenge kliniske standarder, som alle klinikere skal overholde, når der arbejdes med blodprodukter og behandlingen af blodet er på “point of care”, ved siden af patienten. Så PRP behandlingen er sikker.

Er der ubehag efter PRP behandling?

Let hævelse og rødme kan være til stede efter proceduren, men dette er normalt og midlertidig og vi givee dig passende behandling og pleje. Hver person er unik, og reaktionen på PRP behandlingen (og på alle andre behandlinger) kan altid variere, men bivirkninger er sjældne. Det er muligt at anvende en lokal bedøvelse der påsmøres før PRP behandlingen. Du kan føle en “prikkende” fornemmelse efter indgrebet, og der kan være rødme, let hævelse og blå mærker. Disse symptomer forsvinder hurtigt.

Hvilke ændringer vil jeg mærke efter PRP behandlingen?

PRP behandlingen fremmer vævsvækst og forbedrer blodtilførslen til væv – begge faktorer er vigtige i anti-age terapier. Din hud tekstur vil forbedre sig, i takt med at nye vævs celler vokser og du vil få en bedre glød og spændstighed i huden. Der går som regel op til 3-6 uger før man rigtigt kan se resultaterne, som fortsætter med at forbedre sig over tid og varer typisk ca. 1 – 2 år. De bedste resultater opnås ved 1 til 3 behandlinger. Vi er alle unikke, så resultaterne vil afhænge af en række faktorer, herunder din generelle sundhedstilstand, alder, kost, om du ryger, samt en række andre sundhedsmæssige faktorer. Vi gør opmærksom på at PRP behandlingen foregår på vores klinik i Malmø.

Pris

Behandlingen koster 3900 kr.

Total Eye rejuvenatorMed denne pakke får du

  • Øvre Øjelågsplastik
  • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
  • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe øjenrande
Normalpris 19800,- Nu 16830,-Du får 15% rabat

Botox and fillersMed denne pakke får du

  • 2 Valgfrie Botox områder
  • 2x1ml Valgfrie Neauvia Organic Filler
Normalpris 9000,- Nu 7200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed denne pakke får du

  • Lasersmartsculpt
  • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22900,- Nu 19465,-Du får 15% rabat

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]