Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Restylane behandlinger – til en glattere hud

Mange siger, at et smil er den bedste accessory. Hos Regenclinic synes vi også, at et smil er et vigtigt element i et smukt ydre, men ikke desto mindre mener vi også, at en glat hud gør sig godt for alles udseende.

Dog har ikke alle en lige så glat hud, som de ønsker sig. I takt med at man ældes, sker der nemlig visse forandringer i huden, der påvirker glatheden i huden. Det kan være svært at stille sig tilfreds med, at ens hud ikke er lige så glat og fin, som den var engang, og derfor bliver det også mere og mere populært at benytte sig af restylane, der er en nem vej til en glattere hud.

Hvad gør restylane ved huden?

Det, der gør restylane til et fordelagtigt middel til behandling, er, at det er et stof, der naturligt findes i vores bindevæv.

Når en lille mængde af dette stof injiceres i din hud, vil det binde væske i din hud, således at der opnås mere fylde, hvilket udligner de rynker, furer og linjer, du gerne vil være foruden. Når du bliver behandlet med restylane får du med andre ord ny volumen til din hud, hvilket vil få den til at synes glattere.

Lige så vel som botoxbehandling ikke er permanent, er behandling med restylane det ej heller; du kan se frem til en holdbarhed på omkring et år.

Første skridt på vejen til en glattere hud

Restylane behandlinger er effektive værktøjer, der i høj grad henvender sig til dig, som ønsker sig en glattere hud uden at skulle under kniven.

Er du interesseret i at tage første skridt på vejen til en glattere hud, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os hos Regenclinic. Du er også velkommen til at henvende dig, hvis du søger svar på spørgsmål.

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]