Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Restylane
Få glattere hud med Restylane-behandlinger

Rynker under øjnene og nedadvendte mundvige er typiske tegn på tidens tand, men er du ked af fine rynker og dybe furer i ansigtet, er en behandling med fillers som Restylane og Revanesse en tryg og effektiv måde at bekæmpe rynkerne på. Præparaterne består af sukkerstoffet hyaluronsyre, som findes naturligt i kroppen – og særligt i vores hudvæv – og hjælper med at fugte huden indefra og skabe fylde og struktur.

Restylane og Revanesse anvendes typisk til læbeforstørrelse, fylde ved kindbenene, hagen, i mundvigene og under øjnene. Resultatet af en filler-behandling er en markant formindskelse af rynker og linjer, huden bliver udjævnet og virker mere spændstig og ungdommelig.

Restylane og Revanesse – rynkebehandling med straks-resultat

Rynker, furer og fordybninger i ansigtet. Poser under øjnene og nedadvendte mundvige. Alt sammen blot nogle af de alderstegn, som de færreste ønsker at se på sig selv, men med moderne fillers som Restylane og Revanesse er det heller ikke nødvendigt. Langt de fleste af den slags rynker kan nu næsten kommes helt til livs – og det kan gøres på et øjeblik!

Rynkebehandlinger med fillers er medicinske skønhedsbehandlinger, som foretages med det ene formål at give øget fylde og spændstighed til huden og herved et friskere udseende. Virkningen indtræder umiddelbart efter behandlingen, og effekten er ikke permanent men holder typisk ca. et halvt til et helt år.

Fillers til flere formål

Hos Regenclinic benytter vi Restylane og Revanesse fillers, som er ikke-permanente vævsfillere, der kan anvendes til forskellige formål – herunder:

 • Udfyldning af rynker og linjer i ansigtet, hvilket resulterer i, at disse rynker og linjer bliver formindsket og langt mindre synlige.
 • Udjævning af uregelmæssigheder i huden, f.eks. fordybninger, ar og visse deformeringer.
 • Forstærkning af ansigtets konturer gennem tilførelse af ekstra volumen og spændstighed. Hyppigt behandlede områder er hage, kindben og læber.

Mere volumen og færre rynker med Restylane

Når du får en rynkebehandling med Restylane eller Revanesse hos Regenclinic, opstrammer vi huden, som behandles, helt uden kirurgiske indgreb. En behandling med fillers tager kun ca. 30 minutter. Det er en skånsom vej til mere volumen og færre rynker i ansigtet, som hurtigt og effektivt giver resultater, der kan ses straks efter behandlingen – uden, at du ser behandlet ud. 

Behandlingen med Restylane betragtes som en meget sikker metode, og det er yderst sjældent, at der forekommer bivirkninger. Stoffet, som injiceres, består af forskelligt sammensatte hyaluronsyrer, som er en naturlig del af kroppen. Hvis resultatet imod al forventning skulle være utilfredsstillende, hvilket hører til de absolutte sjældenheder, er det kun et spørgsmål om tid, før det behandlede område vender tilbage til samme udseende som før behandlingen. Dette sker naturligt, da Restylane med tiden automatisk nedbrydes af kroppen.

Inden, under og efter behandlingen med Restylane

 • At tænke på inden rynkebehandlingen:
  Undgå blodfortyndende lægemidler, selv fiskeolie, for at undgå blødning, mindst en uge inden Restylane behandlingen.
 • Selve behandlingen:
  Der kræves ingen specielle forberedelser, og selve behandlingen udføres med en tynd nål eller stump kanyle.
 • At tænke på efter behandlingen med Restylane:
  Undgå blodfortyndende lægemiddel 3-4 dage efter for at undgå blødning. Forsøg at undgå overdreven ansigtsmimik og vær varsom med hård fysisk aktivitet 1-2 uger efter. Let motion som f.eks. cykling til job er intet problem.

Som ved alle andre injektionsbehandlinger kan lokal ømhed, hævelse og blå mærker opstå efter behandlingen. Gener som disse varer typisk blot nogle få dage, men i sjældne tilfælde kan der forekomme hævelse i 1-2 uger og i endnu sjældnere tilfælde, kan der desuden forekomme infektion.

Varigheden af resultatet varierer fra person til person samt alt efter typen af filler og behandlingsmåde. For en læbebehandling med Restylane holder resultatet typisk i ca. seks måneder og for en “kind-behandling” varer resultatet op til 18 måneder.

Pris for Restylane og Revanesse rynkebehandling

Prisen for behandlinger med Restylane og Revanesse fillers starter fra kr. 2.500,- og varierer alt efter hvor store områder, der ønskes behandlet. En behandling med Restylane kan med fordel ofte kombineres med en Botox-behandling for et endnu bedre resultat.

Brug kontaktformularen i højre side for at høre mere om rynkebehandlinger med Restylane hos Regenclinic – og hør, hvad vi i øvrigt kan tilbyde indenfor opstrammende og hudforyngende ansigtsbehandlinger på tlf.: 60 12 61 37.

Total Eye rejuvenatorMed dette tilbud får du

 • Øvre Øjelågsplastik
 • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
 • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe rande under øjnene
Normalpris 19.800,- Nu 16.830,-Du får 15% rabat

Botox og fillersMed dette tilbud får du

 • 2 Valgfri Botox områder
 • 2x1ml Valgfri Neauvia Organic Filler
Normalpris 9.000,- Nu 7.200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed dette tilbud får du

 • Lasersmartsculpt
 • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22.900,- Nu 19.465,-Du får 15% rabat

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid mandag-torsdag 9.00-15.00

info@regenclinic.dk

Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Her er klinikken


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]