Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Restylane
Få glattere og mere spændstig hud

Med årene vil vores hud naturligt blive mindre stram og strålende, og vi vil få rynker, furer og fordybninger i huden. Vi kan også få poser under øjnene og nedadvendte mundvige, når huden hænger mere, og det kan få os til at se mere uoplagte og trætte ud, end vi er. Hvis du har rynker, og du gerne vil have opstrammet din hud, så du får et mere friskt udseende og en naturligt smukkere hud, er der heldigvis rigtigt gode muligheder for det.

En behandling med restylane er en effektiv og skånsom metode til at opstramme huden, så rynker bliver udjævnet og du får en volumenforøgelse. En restylane behandling er en tryg og effektfuld måde at bekæmpe rynker på, så du kan få et mere veloplagt og friskt udseende. 

Med en restylane behandling er det i dag muligt at opstramme huden uden at skulle under kniven. Restylane er en skånsom behandlingsmetode, som hurtigt og effektivt giver resultater, der kan ses. 
Vi vil alle sammen gerne have det bedste frem i vores udseende, og det kan restylane hjælpe til, så du kan få den rette udstråling.

En injektionsbehandling med Restylane er en medicinsk skønhedsbehandling, som foretages med det formål at forbedre udseendet. Hos Regenclinic benytter vi Restylane og Revanesse fillers, som er ikke permanente vævsfillere, som kan anvendes til forskellige formål – herunder:

 • Udfyldning af rynker og linjer i ansigtet, hvilket resulterer i at disse rynker og linjer bliver formindsket og bliver langt mindre synlige.
 • Udjævning af uregelmæssigheder i huden, f.eks. fordybninger, ar og visse deformeringer.
 • Forstærkning af ansigtets konturer, ved at tilføre ekstra volume og fylde. Hyppigt behandlede områder er hage, kindben og læber.

Behandling med Restylane

Behandling med Restylane betragtes som meget sikkert og det er utrolig sjældent der forekommer bivirkninger. Det stof som injiceres består af forskelligt sammensatte hyaluronsyre, som er en naturlig del af kroppen. Hvis resultatet imod forventning skulle gå galt, hvilket det utrolig sjældent gør, er det kun et spørgsmål om tid, før det behandlede område vender tilbage til samme udseende, som før behandlingen. Dette sker da Restylane automatisk nedbrydes af kroppen og dermed vil kroppen efter nogle måneder havde nedbrudt Restylanen.

Inden, under og efter behandlingen med Restylane

 • At tænke på inden behandlingen:
  Undgå blodfortyndende lægemiddel, selv fiskeolie, for at undgå blødning, mindst 1 uge inden Restylane behandlingen.
 • Selve behandlingen:
  Ingen specielle forberedelser kræves og selve behandlingen udføres med en tynd nål, eller stump kanyle.
 • At tænke på efter behandlingen:
  Undgå blodfortyndende lægemiddel 3-4 dage efter for at undgå blødning. Forsøg at undgå overdreven ansigtsmimik og vær varsom med hård fysisk aktivitet 1-2 uger efter. Let motion som f.eks. cykling til job er intet problem.

Som ved alle injektionsbehandlinger kan lokal ømhed, hævelse og blå mærker opstå efter behandlingen, som typisk varer nogle dage, men i sjældne tilfælde kan der forekomme hævelse i 1-2 uger og i endnu sjældnere tilfilde kan der desuden forekomme infektion.

Varigheden af resultatet varierer fra person til person, samt alt efter typen af filler, samt behandlingsmåde. For en læbebehandling med Restylane varer resultatet typisk i ca. 6 måneder og for en “kind-behandling” varer resultatet op til 18 måneder.

Pris for Restylane og Revanesse behandling

Prisen for behandlingen med Restylane og Revanesse fillers starter fra 2500 kr. og varierer alt efter hvor store områder der ønskes behandlet. En behandling med Restylane kan med fordel ofte kombineres med en botox behandling, for et endnu bedre resultat. Brug kontaktformularen i højre side for at kontakte os, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig og din hud.

Total Eye rejuvenatorMed denne pakke får du

 • Øvre Øjelågsplastik
 • Neogen Plasma hudopstrammer i hele øjenregionen
 • Neauvia Rheology Filler til udfyldning af dybe øjenrande
Normalpris 19800,- Nu 16830,-Du får 15% rabat

Botox and fillersMed denne pakke får du

 • 2 Valgfrie Botox områder
 • 2x1ml Valgfrie Neauvia Organic Filler
Normalpris 9000,- Nu 7200,-Du får 20% rabat

Laserlift ansigt og halsMed denne pakke får du

 • Lasersmartsculpt
 • Exilis Elite komplementerende behandling ansigt/hals
Normalpris 22900,- Nu 19465,-Du får 15% rabat

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]