Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Sådan kan vi behandle akne

Vores hud er en helt central del af vores ydre, og derfor er det også ofte huden, som folk lægger mærker til. Har man en hud, der har været plaget af akne, er det dog langt fra denne, som man håber, at andre vil bemærke.

Akne er nemlig en hudlidelse, der giver en betændelsestilstand, mens den står på, og som efterlader spor i form af ar, når den slipper sit tag.

Der er mange forskellige grader af akne, og alle mennesker er i varierende grad påvirket af efterfølgende ar. Dog har langt de fleste det tilfælles, at de ønsker at slippe af med de ar, som lidelsen forvoldte på deres hud.

Og dét kan vi hos Regenclinic hjælpe dem med!

To typer af behandlinger

På Regenclinik tilbyder vi to former af behandlinger mod ar fra akne:

  1. Den ene er en CO2 laserbehandling. Til trods for at behandlingen består i at brænde det øverste lag af huden af, er det en skånsom metode til at skabe grobund for en ny og fin hud uden ar. Behandlingen tager blot en halv time men har en markant opstrammende effekt, der vil give dig synlige resultater.
  2. Den anden metode er neogen plasma laserbehandling. Denne indebærer, at energi fra en laser vil tilføre underhuden termisk energi, der er fordelagtigt for grundig reparation og stimulering af huden, således at huden fornyes på smuk og naturlig vis. Ved denne form for laserbehandling får du ligeledes en glattere, finere og naturlig smuk hud på kort tid.

Kontakt os allerede i dag

Er du en af de mange, som har en hud præget af ar fra akne? Så opfordrer vi dig til at kontakte os allerede i dag, så du hurtigt kan modtage behandling og dermed få en forbedret hud, du kan glædes over resten af livet.

Begge vores behandlinger mod ar fra akne er utrolig populære, og ved at kontakte os hos Regenclinic kan vi finde frem til hvilken af de to typer, der egner sig bedst til netop din hud.

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]