Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Sådan er priserne på botoxbehandlinger

Mange går med et ønske om at få foretaget behandling med botox. Botox kan nemlig ikke alene gøre en stor forskel for dit udseende, men det kan også spille en markant rolle for dit eget selvbillede.

Drømmene om botoxbehandling er mange, men ikke desto mindre er priserne ofte et element, der afholder mange for at få gjort alvor af deres drømme. Men hos Regenclinic adskiller vi os fra mængden; vi foretager botoxbehandlinger til priser, alle kan være med på!

Varierende omfang – varierende priser

Det er vanskeligt at give en fast pris på botoxbehandlinger. Din pris afhænger nemlig af, hvor store områder du ønsker at få behandlet, og hvordan du ønsker, resultatet skal være.

Hos Regenclinik starter vores priser på botoxbehandlinger ved 1600 kr. Denne pris er startprisen for behandling af glabella, pande, smårynker rundt om øjnene og rynker ved mundvigene.

Din eksakte pris afhænger også af, om du vælger at supplere din botoxbehandling med restylane, der kan være meget fordelagtigt for dig, som søger en glattere og mere spændstig hud.

Ønsker du at bevare de positiver effekter, som behandling med botox giver, gør du klogt i at få gentagne behandlinger. Effekten varer nemlig typisk mellem tre og seks måneder, men får du gentaget dine behandlinger, vil du kunne øge længden af effekten. Der er således en økonomisk fordel i at få flere behandlinger med botox.

Vi hjælper dig med finansieringen

Som en ekstra service tilbyder Regenclinik en attraktiv finansiering af din botoxbehandling. Prisen spænder dermed ikke ben for dit ønske om at gøre drøm til virkelig!

Vi mener nemlig, at alle skal have muligheden for botoxbehandling.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om priserne på botoxbehandlinger. Ved en konsultation vil vi i fællesskab kunne finde frem til, i hvilket omfang behandling med botox er nødvendigt for dig, og herudfra vil du få en pris på behandlingen.

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]