Kontakt os

Ring på 60 12 61 37 eller skriv via formularen nedenfor.

Finansiering

Regenclinic kan i samarbejde med SPAREXPRES tilbyde en enkelt og attraktiv finansering af din behandling.

Du kan vælge en løbetid på enten 12, 24 eller 36 måneder

- INGEN RENTER
- INGEN UDBETALING.

Læs mere
Har du spørgsmål, så ring på 60 12 61 37

Laserbehandling kan give resultater som et ansigtsløft

Har du nogensinde overvejet, hvad laserbehandling kan gøre ved din hud?

Et ansigtsløft har til formål at stramme huden op, reducere rynker og give et yngre udseende. Traditionelt set har kirurgiske indgreb været den eneste vej til disse forbedringer af huden, men hos Regenclinic tilbyder vi i dag adskillige moderne behandlinger, der giver resultater, der på mange måder overgår effekterne ved almindelige ansigtsløft – laserbehandling er én af dem!

Læs mere

Sådan kan vi behandle akne

Vores hud er en helt central del af vores ydre, og derfor er det også ofte huden, som folk lægger mærker til. Har man en hud, der har været plaget af akne, er det dog langt fra denne, som man håber, at andre vil bemærke.

Akne er nemlig en hudlidelse, der giver en betændelsestilstand, mens den står på, og som efterlader spor i form af ar, når den slipper sit tag.

Læs mere

Restylane behandlinger – til en glattere hud

Mange siger, at et smil er den bedste accessory. Hos Regenclinic synes vi også, at et smil er et vigtigt element i et smukt ydre, men ikke desto mindre mener vi også, at en glat hud gør sig godt for alles udseende.

Læs mere

Sådan er priserne på botoxbehandlinger

Mange går med et ønske om at få foretaget behandling med botox. Botox kan nemlig ikke alene gøre en stor forskel for dit udseende, men det kan også spille en markant rolle for dit eget selvbillede.

Drømmene om botoxbehandling er mange, men ikke desto mindre er priserne ofte et element, der afholder mange for at få gjort alvor af deres drømme. Men hos Regenclinic adskiller vi os fra mængden; vi foretager botoxbehandlinger til priser, alle kan være med på!

Læs mere

Alt dette kan botox gøre for dit udseende

Tiden sætter sine spor i ansigtet. Efterhånden som årene går, og du bliver ældre, vil din hud begynde at forandre sig. Det er ikke nødvendigvis dårligt. Hudens forandringer er nemlig helt normale, og mange mennesker affinder sig ganske fint med disse.

Læs mere

Ønsker du et yngre udseende – her er dine mange muligheder

Hvis du gerne vil have et yngre og mere friskt udseende, er der mange virkningsfulde og skånsomme muligheder. Teknologien inden for skønhedspleje er i dag meget fremskreden, og der er rigtigt mange muligheder for at få behandlinger, som ikke indebærer kirurgi og lang rehabiliteringstid.

Læs mere

LaserLipolyse halsløft giver flotte resultater

Det er helt naturligt og normalt med alderen at få hud, som hænger ved halsen. Med tiden vil huden blive slappere, og afhængigt af livsstil og gener er det forskelligt, hvor stort problemet er. Mange mennesker er kede af deres slappe hud omkring halsen, men heldigvis er der i dag meget, man kan gøre – også uden at få ar, mén og en lang rehabiliteringstid.

Læs mere

Hvad er forskellen på Restylane og botox?

De fleste har hørt om botox, men kendskabet til restylane er ikke helt så udbredt. Det kan også være svært at skelne mellem de 2 behandlinger og de forskellige egenskaber, de har. Derfor har vi her beskrevet de to behandlingsformer, og hvordan de adskiller sig fra hinanden.

Læs mere

Praktisk info

Regenclinic København

Lyngbyvej 11, 1. sal Lokale 112
2100 København Ø

60 12 61 37
Telefontid:
Man: 9:00-10:30 Ons: 13:30-15:00 Tors: 8:00-10:00

info@regenclinic.dk -

Besvares indenfor 24 timer
Se tilsynsrapport

Find os på facebook

Vi ligger her


Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler. Benyt dørtelefonen ved opgangen, lige ved siden af Føtex’ bagindgang. Tag trappen eller elevatoren til 1. sal, hvor du finder os i lokale 112.
[buttons]